Engellediğiniz üyeler tam listesi

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
ya bunlara gülüyorum ben ksksj bizim bir konumuz vardı, bugün günlerden hangisiyiz diye... o da çok tatlı bir konuydu :D
bazı postlarıma rastlıyorum, onlara deli oluyom ben asıl, geçen bir tanesine rastladım... bi yükselmişim, vay babam dedim kxkd
Sonradan okuyunca öyle oluyor bunu ben mi yazmışım ya dediğim de çok dkfk
O konuyu maziye gömdük lütfen hortlatmayalım arada bi gidip kendi içimizde analım yeterli fkfk

O beni engelleyen 16 kisi foti atsin bende atim ben onlardan cirkinsem eger forumu birakicam :emoji_relaxed::emoji_relieved:

Şeker gibi oğlan, niye ki..
Diz kapagina sununa bununa alistikda, neredeyse fikri olmadigi postlarda surekli cli hocasini @lemesine ve cucuk akliyla baskasinin arkasindan ilerleyip bana laf atmalarina artik son vermek icin. Insanin bir durusu olur. Onda yok goremedim.

forumda değil de eğer birine kızarsam küsersem hemen instagram wp twitter telegram hatta imkan olsa iş bankasından bile engellerim. barışınca ya da kızgınlığım geçince hepsini açarım. seviyoruz bu hayatı..

Nasil bir hastaliksa, once yavastan basladi. 2 haftadir yok burun akintisi yok bogaz acisi. 3. Haftasinda oksurukten uyutmuyor serefsiz. Boyle sinsi mikroplari sevmiyorum. Adam gibi 3 gun hasta et, sonra bas git…..

Geri