Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Benide mi..Acaba herkesi engellersem forum bug'a girermi? Nasıl bir görüntü oluşur bir deniyim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benide mi..Acaba herkesi engellersem forum bug'a girermi? Nasıl bir görüntü oluşur bir deniyim.
haci hiç konu gorunmuyor ve bildirim almıyorsun. konu görünmediği için yazacak konu da bulamıyorsunAcaba herkesi engellersem forum bug'a girermi? Nasıl bir görüntü oluşur bir deniyim.
Bi denicem yahaci hiç konu gorunmuyor ve bildirim almıyorsun. konu görünmediği için yazacak konu da bulamıyorsun
ben denedim diyorum neden inanmıyorsun hatta hatemle bunun geyigini bile yapmıştık hsnnsBi denicem ya![]()
Inanirim moruk niye inanmiyim. Dben denedim diyorum neden inanmıyorsun hatta hatemle bunun geyigini bile yapmıştık hsnns
En temizi yahu. Kimisiyle yil oldu tartisali ama acmadim. Ben sinirlenince terbiyesiz ve agzi bozuk biriyim. Yoksay listesine ekleyip gecmek en iyisi. Yoksa sovebilirim. Gerek yok hani.Adam tüm forumu engellemiş. Mis gibi kafası rahat takılıyor.
Demek ki sen çok iyi adamsın. Çünkü ben engellemiyorum. Direk ağır laflar yazıyorum kötü bişey yazana. Burda değil ama facebookta aşırı kötü küfürler bile yazdığım oldu. Biz kötü değiliz bizi çileden çıkaranlar kötüdür kardişim.En temizi yahu. Kimisiyle yil oldu tartisali ama acmadim. Ben sinirlenince terbiyesiz ve agzi bozuk biriyim. Yoksay listesine ekleyip gecmek en iyisi. Yoksa sovebilirim. Gerek yok hani.