Engellediğiniz üyeler tam listesi

Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
benim de tertemiz...

e hani nerde sizin listeleeer:emoji_nerd:

Sen bunun hah ettin….. Allah seni bildiği gibi yabsın…..243F78D0-D671-493A-A244-ED6DEB894281.png

1 kişi var sanırım. Komple yok etmek mümkün olsa insanlık tarihinden silebilirim bu tipi :D

Ben de beş kişiyi engelledim....
Cünkü bana sataşanlar oldu.. böbreğimi isteyenler oldu.. boyumla alay edenler oldu... öldüresi varlardı beni.. hiç oralı olmadılar.... ARKAMDA DURMADILAR... DİMDİK DURAMADILAR........düşmanların diline düştük.. fitnenin seline düştük.. sonu mechul yollara düştük...

Murat Admin olmasına rağmen engelleniyor mu diye deneme yaptım.. yönetici engellenmiyor diyenler muratı yok sayabilir....

Ekli dosyayı görüntüle 50300

Gel sani babana götürücem yolda sana şeker alıcam diyenler de oldu... YOKTUNUZ....

Gitmedim....
@Meli' bey hoşgeldiniz..
Yokluğunuzda gram fiyatları cok yükseldi.. şimdi düştü ama... umarım kar etmişsinizdir.
Bu arada yolunuz uzundu sokumsuz cıkmayaydınız....

Ekli dosyayı görüntüle 50305
Vallahi pazar günü gittim İzmir'e. 1300 olmuş Anna Hanım.. en son gittiğimde 1100dü. Yazıklar olsun dedim. Arabam bozulmuştu, sanayideydi, otobüsle gittim. Dönerken jandarma çevirdi.. asker kaçağı olduğuma mı korkayım, yoksa yanımdaki şeylere mi korkayım diye düşünürken otobüse köpek soktular.. köpekle uzun uzun bakıştık ama sanırım hayvansever kişiliğim yüzünden ses çıkarmadı. İşin kötüsü sokumsuzdum. Allah kimseyi sokumsuz bırakmasın.

Bende tek bir forum üyesi engelli değil.

Hhah ne boş yapmışız :d

ya bunlara gülüyorum ben ksksj bizim bir konumuz vardı, bugün günlerden hangisiyiz diye... o da çok tatlı bir konuydu :D
bazı postlarıma rastlıyorum, onlara deli oluyom ben asıl, geçen bir tanesine rastladım... bi yükselmişim, vay babam dedim kxkd

Kimseyi engellemedim
Gözümde değersiz etkisiz elemanlar onlar skfj

Geri