Engellediğin kişinin konuya yazıp konunun görünmemesi sorunsalı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
uyumadan önce sorun edilecek şey mi bu bebeyim? engeli kaldır. sorunları sorun etmezsek sorun kalmaz... sjjs. bugün benim beynim aktı mazur görün.

Yakinda senden “15 Haziran 2022 tirnagimin kirilmasi “ seklinde bir konuda bekliyoruz.

Engelledim kişinin konusundan banane. Görmediğim daha iyi.

en basidi kimseyi engellemeyin beynininzde yok sayin gitsin

Engelledigim kisinin ne yazdigi zerre umrumda olmaz. Forum oyunlarinda bile yanlis kisiye yorum yapmis olabiliyorum. Eee o da umrumda degil. Engellemisim, bosuna mi? Acip bakmam, cani cehenneme. Keske ölse.

• Beğen
Tepkiler: ne
engelleyen kisiye sallamanin rahatligi ise paha bicilemez ahbap hcfffj ustteki uyede rahatca salliosun engelledigi kisi oldunu bildiginden kullanici "engellenen iceri kaldir"a basip , bakip bir sey yazamiyor. yoksa engelledim demesi bosa cikicak..

Nickini goren eklesin, karsilikli olmasi daha iyi. Kafam cok rahat. Bu olayin raconu su; ne olursa olsun kapali olan postu goruntulemeyeceksin o kadar basit.

VJpDMq.jpg

Screenshot_2022-06-06-08-14-07-92.jpgScreenshot_2022-06-06-08-14-30-19.jpg

olayı yanlış anlamışsınız engellediğimin yazdığını merak etmiyorum :=)
atıyorum konuşuyorsun içinden geçende ana sayfada bir an kayboluyor anlıyorum ki o zaman engellediğim kişi yazmış:D
Bahti o ne beee şampiyonlar ligi hahahaha bende 3 kişicik bilemedin 4 :D

engellediğin tırıvırıların açtığı salak konular gözükmüyor ya bak o daha bir güzel.
bir giriyorsun kategoriye diyelim ki standart başlık gösterimi 20, bi bakıyorsun 7 tane başlık var :Ddd

Bahti beycigim on saat anasayfa sende degismiyor herhalde.
Bu nice engellemektir?

olayı yanlış anlamışsınız engellediğimin yazdığını merak etmiyorum :=)
atıyorum konuşuyorsun içinden geçende ana sayfada bir an kayboluyor anlıyorum ki o zaman engellediğim kişi yazmış:D
Bahti o ne beee şampiyonlar ligi hahahaha bende 3 kişicik bilemedin 4 :D

haaa simdi cözdüm olayi
kivrak zekanla anlatisin olayi aydinlatdi

Geri