Engellediğin kişinin konuya yazıp konunun görünmemesi sorunsalı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Nickini goren eklesin, karsilikli olmasi daha iyi. Kafam cok rahat. Bu olayin raconu su; ne olursa olsun kapali olan postu goruntulemeyeceksin o kadar basit.

VJpDMq.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 60719Ekli dosyayı görüntüle 60720
Aralarına katılmak nasip olmaz inş...... shshsj

akp ve mhp oylarıyla reddedildi vs bahtiko’nun engelli listesi…
forumu bırak bahti daha iyi sjsj :/ tamam engelleme beni <3

akp ve mhp oylarıyla reddedildi vs bahtiko’nun engelli listesi…
forumu bırak bahti daha iyi sjsj :/ tamam engelleme beni <3
En son 1 Ocak gunu banlanmistim. Hatta yilin ilk banini ben yedim. Daha sonra hic banlanmadim. Tepem atinca agzimi bozuyorum. Gerek yok. Listeye ekleyip hic bakmiyorum. Cok rahat forumda takiliyorum. Forumu niye birakayim? Sevmedigim kisiyi listeye ekleyip takiliyorum. Onlar yok, gormuyorum. Tavsiye ederim. Sevmediginiz kisileri ekleyip takilmaya devam edin.^^

böyle bi konu vardı sanki forumda engellediklerimizin listesini filan paylaşıyorduk:p
bayağı kaos yüklü bi konuydu :p

Ben anlamadim ne oluyormus? Hic hayatimda birini engellemedigim icin forumda kim nereye ne yazinca kayboluyor cozemedim. Aman be jujum bunu da bilmeyiver be ay yuzlum.

Ben anlamadim ne oluyormus? Hic hayatimda birini engellemedigim icin forumda kim nereye ne yazinca kayboluyor cozemedim. Aman be jujum bunu da bilmeyiver be ay yuzlum.
Bir seylerden eksik kal be cucu.:D Valla bir yerin sismeyecek.:D

ben sevmediğim kişilerin yazdıklarıyla mutlu oluyorum niye engelleyeyim… hep aynı rezilliği muhafaza etmeleri hoşuma gidiyür :/

multi hesabından okuyodur :)))))))))))

Konudan çok mesajları merak ettim daha efso olmuş.. .d

Geri