endofme

Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Severim Hemşomu.
Yaklaşık 2*3 Ay Önce Nedeni Belli Olmayan Bir Sebepten Aramıza Soğukluk Girmişti.

Gerçi Şimdi Konuşuyoruz da..
Ozamanlar Soğuk Olduğumuzdan Üzgündüm.:D

SelamlarOlsunEfenim. :D

Düşüncelerimin uyuşmadığı şahsiyetlerden birisi. Ama en azından başkaları gibi sulu ve yapışkan değil.

Midas ın berberi seslenecek yer bulamamışta
.. Kör bi kuyuya haykırmış içindekileri..
O kör kuyu bile lafı içinde tutamamış.
Bir dost ki bir tane endofme ..

Yine yeniden seninle güzel herşey(aşk şeysi gibi oldu)

Küsmelerimiz bile ayrı komik. Hep orada ol,hep dostum ol hep var ol.
Bir yaş büyük ablam :T: gidecek çok yolumuz var seninle.Öğrenecek,üstesinden gelecek çokk çok mevzumuz..

Umursamaz tavrının hastasıyım bazen,
bazen de yanaklarını ısırasım geliyor..Mahalleye yakın bir yer de Işıl kuruyemiş var her sabah oradan geçerken aklıma sen geliyorsun,yüzümde tebessüm oluşuyor.Adın bile mutlu ediyor.

Öpüyorum kocaman,en tükürcüklüsünden.
İyi ki varsın çok seviliyorsun...

Tanışmadık fakat gördüğüm kadarı ile bişeyler eklemek istedim .P
Yorumlarını beğendiğim nadir üyelerden. Mesafeli hatta insanlara karşı duvarlarının epey kalın olduğunu düşünüyorum, bide çok realist gibi. Smyrna meydanının nasıl biyer olduğunu hatırlatıp nickimi sorgulamamı sağlamişti :P
Aslında ben buraya hayran olduğum bişeyi dile getirmeye geldim o da şu ki: Saat 23:40-24:00 sularında aniden kaybolur muhtemelen uyuyodur. Bu huyuna hayranım :P
Tanıdıkça eklerim artik.

Bu ara ihmal etsem de aslında her derdimi fısır fısır ona anlatmanın provasını yaparken yakalıyorum kendimi.
Pretty woman, walking down the street
Pretty woman, the kind I like to meet

Konulara bakarken gördüm ve şaşırdım doğrusu nasıl konusuna yazmamışım diye,özürlerimi iletiyorum şimdiden endofme hanımefenciğim

Ben şu sıralar sınav telaşıyla sohbet edecek vakit bulamıyorum kimseciklerle ama güzel ablam halimi hatrımı sorar benide takip eder bilirim. Kendisiyle sohbet edip bir şeyler hakkında fikrini almanızı tavsiye ederim
tatlı diliyle güzelce yoğuruyor insanı.
Düşüncelerini önemsediğim ve yorumlarınıda takipten hiç bırakmadığım,
Işıl Işıl bir insan :dyg:

Tagında ki gibi "bir varmış bir yokmuş" oldu kendi de ..
Süresiz banlı görünüyor, kendi istedi muhtemel ..
Çok güç zamanlarımda bana en büyük gücü veren isim oldu ..
Hep iyi hatırlayacağım bir dost ..
Döneceğine inanmak iyi hissettiriyor ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri