endofme

Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
endofme :) senin üye sözlüğündemi varmış ,
keyifle okursun her bir yorumu umarım.
Az ve öz olsun öz ve çok olsun bir çok sohbetimiz oldu.
Çok hoşuma gidiyor ama onunla sohbet etmek ,
kesinllikle çok iyi bir dinliyici çok iyi bir yol gösteren
muhabbetinin içtenliğini onunla konuştukca algılamanın
mümkünattı yok tabbikide tersine gitmiyeceksiniz ,
o durumda her insan gibi oda değişiyo olabilir
o anlarına şahsım adına hiç denk gelmdim doğrusu
bilemiyeceğim bu aralar bana en iyi gelen insan. .
Yeri geldiğinde ciddi yeri geldiğinde de geyik yapılabilen biri.
Bir kadında özellikle böyle forumlarda vs tanışmışsam en dikkatimi çeken
özelliğe sahip kendileri Karşıdakini sempati'ye saygıya zorluyor.
Zorluyordan kastım mecbur bıraktırmıyo siz gösteriyorsunuz İster istemez konuşurken,
yazarken saygı duymak zorunda hissediyorsunuz kendinizi.
Bazı zamanlar muhabbetimiz içersinde bir hitap da bulunuyor öyle kala kaldığım zamanlarda olmuyor değil hani , onunla iki kelam ettiğinizde nekadar bilgi birikimi yüksek nekadar gün görmüş insan olduğunu anında kavrıyabilirsiniz , kelime darağacı olabildiğince kuvvetli bitmek bilmeyen kelimelere sahip.
Karşısındaki insana her manada faydası olacak biri kendileri..
Onu tanıyabildiyseniz şanslısınız , tanıyamayıp muhabbet edemediysenizde tanıyın derim .
İnsanlığı yaşayın onun insanlığıyla birlikte. .

Güzel izmirin güzel yürekli insanına saygılar..

endofme Saygılı, Forum'un Sıkı Takipcilerinden ve Oldukça Dobra..

Veeeeee Karşıyakalı (Sanırım) Hemşom =)

Aşırı sempatik, kültürlü, hoşsohbet insan. Ben espri yapayım o hep gülsün, hiç bıkmam. Pek severim.

Çoğunluğun söylemlerini peşinen kabul etmeyen, olayın üzerine giden kimseler beni hep etkilemiştir. O da böyle biri. Araştırmacı özelliği ve beraberinde yaptığı paylaşımları hep kaliteli bulmuşumdur. Kendisini takip etmekle beraber, kendisinden öğrenebileceğim şeyler olduğuna inanıyorum. Bunun yanı sıra forumda kendisine ait bir duruşu olduğunu, forum kullanıcıları ile arasında her zaman bir mesafe koyduğunu gözlemledim. Bu da olumlu bulduğum başka bir özelliği.
Seni tanıdığıma memnun oldum. Umarım hep iyi olursun. : )

Işıl iyi bir dosttur Meslektaşımdır, neşeli keyifli birisidir. İş yerinin güzin ablasıdır :)

Herşey gönlünce olsun izmirli

Bu hatunu az cok takip ediyorum mu diyim denk geliyorum mu diyim yazdıklarını düşüncelerini beğeniyorum.kültürlü yerine göre sempatik biri tanışmadık ama heran yazilabilirim. :))

Heh buldum. İlk defa birini bulamadım endofme ;d Neden bilmiyorum ama avatarı bana göre forumda en iyi avatar, çok farklı şeyler görüyorum avatarda. Ya da bu aklımın bana bir oyunu mu? Değildir.
Samimi yazıyor, ciddiyeti bozmadan dil çıkarıyor, gülücük atıyor falan filan. Severek takip ediyoruz efendim.

Kültür seviyesiyle forumu üstlere taşımaya gizliden gönüllü,
Anılarını ve yazılarını takip etmeye başladığım,
massinizkia sayesinde yeni tanıştığım arkadaş canlısı, içten biridir endofme
Bugün biraz depresif olsa da eminim mesai bitince kendine gelecektir (=

İsminin çok şirin olduğunu söyleyen biri olmuş muydu :dyg:

Ona yazdığım zamanlarda ve o bana yazdığı zamanlarda yüzümde güzel bir tebessüm oluşuyor.
Türkçeye olan özenine hayranım :dyg:
Onun bana verdiği enerjiyi seviyorum.
Yorumlarının takipçisiyim :kiss:
Seviliyorsun hatun :srl:​

Tanimadiklarima yorum yaparken seni nasil unuttum ben .p
Cok samimi, kızınca daha bir tatli oluyor bu kız :dyg: Arada benim gibi sacmalamar yapiyor oda bize kendimizi daha iyi hissettiriyor :Pp İsmi yüreğine yansiyor cokca seviliyorsun (:

İsmini çok seviyorum. :)
Garip bir ilişkimiz var kendisiyle. asdas
İterken çeken, çekerken iten. :d
Olgun ve kültürlü olduğu herkesçe aşikar.
Sıcağı sevdiğini ve grafiker olduğunu biliyorum sadece.
Bir de çok yoruyorlar onu. :p
Samimi yaklaşıyor her şeyden önce.
Buda onu dürüst ve güvenilir yapıyor.

Seni çoooooooooooookkkkkkkkkkkkk seviyorummmmm
Yanaklarını kopartırım böyle şiddetli ısırarak severim seniii :srl::srl::srl::srl::srl::kiss::kiss::kiss:

Hmm.

Işıl'cık mı demeliyim sana bilemedim.Severim ben bu kızı,değerlidir de bende.Elleri buz tutsa da her sabah kalbi sıcacıktır bu hatunun.Ama işte herkesin olduğu gibi onun da kendine göre dertleri,sorunları var.Ama inanıyorum ki gelecek kendine.Bize göstermediği,gerçekten mutlu olarak görmediğimiz Işıl'ı gösterecek bize.Kimbilir belki o zaman gözlerimiz ışıldar.Seviliyorsun genç.

Henüz öyle iki kelamın belini kırmışlığımız yok doğru düzgün ama uzaktan takip ederim, severim yazdıklarını. İsmini görürsem bir konuda mutlaka okurum ne yazmış acaba diye.

O da benim gibi huysuz ve ruh hali çok değişken.Az çok insan sarrafı olduğunu düşünüyorum.Gözlem yeteneği yüksek.Her şey gönlünce olsun.

Noktalı Zeyy seni tanımıyor ama noktasız Zeyy seni iyi tanıyor ve çok seviyor.
İyi ki varsın yavrum.Herşey güzel olacak değil mi ? Olumsuz şeyler geri de kalacak ve Zeyy içinde baharlar gelecek (sen zaten hep baharlıksın,sabahlık gibi oldu ama idare et)
Verdiğin destek,öğrettiğin boşvermişlik(zaman zaman iyi geliyor) teşekkür ederim.

Seni çok seviyorum :mucuk: :mucuk: :mucuk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri