En Uyumlu Burç Eşleşmeleri

Konu sahibi son olarak 711 gün önce görüldü
Ya hem o gezegenler yıldızlar sabit değil ki, emin misiniz? Bir ay yengeç, bir ay yay takılacağım o vakit. Gelecek ay duygusal mod on...

Koç ve yengeç miiii , aslaaa

Boğa da yok yakınımda, bilmiyorum yani nasıl olur

Oğlak, terazi, başak bu burçlar ı ıhh sevmem

En iyisi yengeç akrep , yengeç balık , yengeç ikizler .. evet kesinlikle

Koç ve yengeç kadınları sizleri selamlıyorum, dm açık bilginiz olsun.

Akrepler, Aslan dışında burçla anlaşamıyormuş ki doğrudur.

Akrep ve Aslan: İki güçlü karakter olan Aslan ve Akrep, destansı bir ilişkinin yaşanacağına işaret eder.
en yakın arkadaşımın burcu akrep, yükseleni de aslan ve çok güçlü bir karakter, en iyi dostu kendisi. Gelin görün ki eşi duygusal bir burcun mensubu :( ama akreplerin genel olarak her insanla anlaşabildiğine şahit oldum ve benim de yakın olduğum insanlar çoğunlukla akrep, farklı yükselenim olmasına rağmen. Akrep candır :)

o benim uyumsuzluğum
boğanın değil

yengec ve koc degisik bi kombi gibi gorunsede, olabilir aslinda. en yakin arkadasim koc mesela. birbirimizden cok farkliyiz ama uyum var, evet :d genel dogum haritamda sans noktam koc burcunda oldugu icin de olabilir

Yengeç ve Balık: Hassas ve çok duyarlı olan bu iki burç, birbirlerine karşı çok nazik davranırlar

bu iki ağlak burcu kim eşleştird?

Koç ve Yengeç: Cesur ve cüretkar iki burç, beraberken yüksek enerji yakalarlar.

Koç ve Balık: Balığın pasif tarafı Koç'un aktif tarafı ile birleşince birbirini tamamlayan iki karakter ortaya çıkar.

Koç ve Kova: Özgürlüğe ve maceraya düşkün bu iki burç, kıskanılacak derecede uyum sağlarlar.

koç yaaa koç:p

Geri