En Uyumlu Burç Eşleşmeleri

Konu sahibi son olarak 709 gün önce görüldü
Partnerinizle uyum sağlayıp sağlayamayacağınızı burcunuz söylüyor. İşte en uyumlu burç eşleşmeleri...

Haber: En Uyumlu Burç Eşleşmeleri

Terazi ve Aslan: Her zaman ilgiye ihtiyaç duyan aslan burcu, aşırı sosyal terazi burcu ile mükemmel bir uyum yakalıyor.

İkizler ve Terazi: Heyecanı ve adrenalini seven terazi ve ikizler, birbirleri ile mükemmel uyum gösterirler.

Kova ve İkizler:Kova'nın tasarımcı ruhu ile İkizler'in yenilikçi fikirleri bir araya geldiğinde benzersiz bir ilişki ortaya çıkar.

Aslan ve İkizler: Fevrilikten ve sorumsuzluktan uzak bu iki burç, uzun soluklu bir ilişki yaşayabilir.

en-uyumlu-burc-eslesmeleri-11953024_9620_m.jpg

Akrep ve Aslan: İki güçlü karakter olan Aslan ve Akrep, destansı bir ilişkinin yaşanacağına işaret eder.

Koç ve Yengeç: Cesur ve cüretkar iki burç, beraberken yüksek enerji yakalarlar.

Koç ve Balık: Balığın pasif tarafı Koç'un aktif tarafı ile birleşince birbirini tamamlayan iki karakter ortaya çıkar.

Yengeç ve Balık: Hassas ve çok duyarlı olan bu iki burç, birbirlerine karşı çok nazik davranırlar.

Koç ve Kova: Özgürlüğe ve maceraya düşkün bu iki burç, kıskanılacak derecede uyum sağlarlar.

en-uyumlu-burc-eslesmeleri-11953024_9687_m.jpg

Başak ve Oğlak: Kıvrak zekalı Oğlak, içe kapanık Başak'ı kısa sürede çözerek uyum yakalarlar.

Boğa ve Yengeç: Aile ve istikrara önem veren bu iki burç, mutlu bir evlilik için idealdir.

Boğa ve Oğlak: Nazik ve duyarlı olan bu iki burç, uyumlu bir beraberliğin iki tarafıdır.

Yay ve Koç: Realist olan yay ve sosyal olan Koç, aralarından su sızmayacak bir uyum yakalarlar.

Aslan ve Yay: Çözüm odaklı kişilikleri olan Aslan ve Yay, sorunsuz bir ilişki yaşayabilirler.

Ben koc burcuyum. Yay ile iyi anlastigimizi biliyordum da digerlerini ilk defa duyuyorum.

Yengeç ve Oğlak hiç tanımadım, hatayı nerede yaptıgımı anladım simdi :D

Boğa ve Yengeç: Aile ve istikrara önem veren bu iki burç, mutlu bir evlilik için idealdir.

Boğa ve Oğlak: Nazik ve duyarlı olan bu iki burç, uyumlu bir beraberliğin iki tarafıdır.

bundan snra biri olursa ilk önce burcunu sorucam eğerki yengeç ve oğlak değilse kesinlikle hayır :DDD

Anlasamadigim iki burcun da koc ve aslan olmasi peki? xd

Oğlak burcu kadınları yorucu.
Zihnen çok yoruyorlar.
Boğa burcu erkeği olarak bende yorucuyum, zihnen ve bedenen o yüzden olmuyor

Akrepler, Aslan dışında burçla anlaşamıyormuş ki doğrudur.

Akrep ve Aslan: İki güçlü karakter olan Aslan ve Akrep, destansı bir ilişkinin yaşanacağına işaret eder.

boğa kadınları bir yengeç erkeğinin sizin sınırlarınız içinde olup sizden etkilenmeme ihtimali olması için gay olması lazım... rahat olun.
@Majik bizi ayırmışlar, biraz üzüldüm...

@Melodram

boğa burcu toprak, balık burcu su grubundan olduğu için biraz çamur vaziyeti alabilecek gibi görünse de çok uyumludurlar. birbirlerine bir kere bağlandılar mı ayrılmaları zordur. boğa kadını zor beğenir. zaten beğenmişse ilişkiye başlamıştır ve daima sadık kalacaktır. balık erkeği normalde çapkındır fakat gerçekten aşık olduysa bu ilişkinin sonu asla gözükmez.

sorunlar genelde boğanın inatçılığından, kıskançlığından ya da balığın fazla cömert ve hayalperest olmasından çıkar.

iki burç da rahatına oldukça düşkündür. ayrıca yeni ve güzel yerler görmek iki burcun da ortak zevkidir. ideal bir tatil onlar için yeni yerler görmek de olabilir, eve kapanıp tüm gün cips ve kola eşliğinde film izlemek de olabilir.

--------------------------------------------------------------------------------

şekerli, serin, haifif ekşi, kasıkları hareketlendiren birliktelik. müthiş keyifli..

------------------------------------------------------------------------------------

lanet ve mucizenin bir arada yaşandığı, hastalıklı ve tutkulu yanları örtüşen,
faşist, sadist, zorba, obsesif, uçlarda gezdiren borderline birlikteliktir.
her bünye kaldıramayacak, ilişki dışındakiler anlamayacaktır.
muhteşem sevişmelere, ağır tartışmalara, mükemmel dokunuşlara ve anlamlı anlara gebedir.
en kötü ihtimalle feci güzel ve derin acı izler bırakacak, en iyi ihtimalle efsanevi bir aşka dönüşecek olandır.

------------------------------------------------------------------------------------

evlilikle sonuçlanır. test ettik onayladık.

balık erkeğinin boğa kadınını tepelere çıkarmasıyla yükselecek ve en tepedeyken onu dımdızlak bırakmasıyla sonlanacak ilişki.

o ana kadar boğa kadını hayatında hiç görmediği kadar büyülü bir aşk yaşamış olacak, o ayrı.

evlenirler ve akabinde boşanırlar.tecrübeyle sabit.test ettik onayladık.

ikisi de nazlı, ikisi de kıskanç, ikisi de tembel, ikisi de sevgi arsızı. ancak biri sevmeyi daha çok ister, diğeri de sevilmeyi. sırf bu özellikten dolayı bile mükemmel bir birlikteliktir.

KAYNAK ; EKŞİ SÖZLÜK | KAYNAK; EKŞİ SÖZLÜK | KAYNAK ; EKŞİ SÖZLÜK | KAYNAK; EKŞİ SÖZLÜK

ben çok güzel meze yapıyorum bi de, üff... oldu bu iş.

Geri