En tehlikeli burçlar hangileri?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
yaptıkları psikopatlıkların üstünü örtebildikleri ve asla yakalanmadıkları için bu kadar masum gözüküyor da olabilirler.

Bana bir gülme geldi. :d

Ben hic tanimadim ikizler burcu ama cok dengesizlermis, oyle diyorlar. Sende var mi oyle bir durum?
Ne istedigini biliyor musun juju, yoksa cok mu kararsizsin?
Valla ben sanirim biraz ozelliklerini tasiyorum. Karar vermek bazen zor olabiliyor. Ama oyle cok basit seyler icin degil. Ozellikle onemli kararlarda cok ortada kalirim. Bu yuzden ani kararlar veririm ve degistirmemeye ozen gosteririm. Ama mod degisikligi dersen o cok siddetli var. bazen cok neseli olurum aniden modum duser sonra yeniden neselenirim falan. Modumu yukseltmek icin boyle durumlarda kendimce yaptigim seyler bile var. ne kadar alismisim sen dusun.:d ama bak bazi gunlerim var 2-3 ayda bir olur ve sadece birgun. Kimseyle konusmam. Ve insanlara benimle konusmamalarini soylerim. Ay boyle anlatinca ruh hastasi gibi durdu. Insanlar once anlamlandiramasa da sonralari alisiyor. Juju da boye deyip gecistiriyorlar:d

Terazi için açıklama doğru...
Sonuna kadar davamı savunurum cinayet işlesem bile kendimce harika sebeplerim vardır...
Belki de işledim sicilimi ne biliyorsunuz ki...

Valla ben sanirim biraz ozelliklerini tasiyorum. Karar vermek bazen zor olabiliyor. Ama oyle cok basit seyler icin degil. Ozellikle onemli kararlarda cok ortada kalirim. Bu yuzden ani kararlar veririm ve degistirmemeye ozen gosteririm. Ama mod degisikligi dersen o cok siddetli var. bazen cok neseli olurum aniden modum duser sonra yeniden neselenirim falan. Modumu yukseltmek icin boyle durumlarda kendimce yaptigim seyler bile var. ne kadar alismisim sen dusun.:d ama bak bazi gunlerim var 2-3 ayda bir olur ve sadece birgun. Kimseyle konusmam. Ve insanlara benimle konusmamalarini soylerim. Ay boyle anlatinca ruh hastasi gibi durdu. Insanlar once anlamlandiramasa da sonralari alisiyor. Juju da boye deyip gecistiriyorlar:d
Anladim juju, benim de oluyor bazen kimseyi gormek istemeyisim, kimseye bir sey anlatmak istemedigim vs.
Karsidaki kisi, genel olarak bu durumlarini onceden biliyorsa, sorun olmayabilir. Korkup kacmasinlar .p

İkizler olarak @kLara ve @Sanem hanımlar nasıl da zararsız ya.
Gidip şu ikizleri kötüleyen konular bulayım en iyisi :)

Ciddi ciddi konu arıyor gibisin üye sözlüğüme kötüleyebilirsin Run beni :) üzülmem emin ol sadece ağlarım ama rimelim pahalı onuda yapamam..
Yakışıklıyım diyorum kızım, üzerim seni ahajaj.
Ya Merve hanım çok tatlısın, seni üzmek ne demek ya, sen bir çiçeksin. İkizler burcunun en tatlısı, sen bir minik kraliçe. Ayrıl artık sevgilinden ya, sevgilisi olan kızları hiç sevmem ahh.

40'ından sonra yükselen aktif oluyormuş. İkinci bahar gibi bir şey galiba.

Yakışıklıyım diyorum kızım, üzerim seni ahajaj.
Ya Merve hanım çok tatlısın, seni üzmek ne demek ya, sen bir çiçeksin. İkizler burcunun en tatlısı, sen bir minik kraliçe. Ayrıl artık sevgilinden ya, sevgilisi olan kızları hiç sevmem ahh.
Kına yakın ayrıldık…. ;(

Rimeli pahalı olduğu için ağlamayan tasarruflu bir kadın hem de duygusal. Daha ne olsun?

KOÇ BURCU İLK BEŞTE

Ani ve birden parlayan öfkeleri ile bilinen asi ve inatçı bir burç olan koçlar ilk beşte. Cinayetlerin çoğu cinnet anında gerçekleşiyor ve sonrasında pişmanlık duyuyorlar.

Ona göre.

@kLara hanımcığım geçmiş olsun, ve @Sanem hanım seni de buraya alalım, çünkü büyü kitabını aldım elime..
IMG_20211208_114459.jpg

Geri