Hüma
Altın Üye
yaptıkları psikopatlıkların üstünü örtebildikleri ve asla yakalanmadıkları için bu kadar masum gözüküyor da olabilirler.
Bana bir gülme geldi. :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yaptıkları psikopatlıkların üstünü örtebildikleri ve asla yakalanmadıkları için bu kadar masum gözüküyor da olabilirler.
Yilan burcuymusum tısss xdangie'yi aslan burcuna itelemiştik.............
Bende yılan çıkmışım nasaya göre kedi burcuda yapmalarını rica ediyorum burdan yetkilikereYilan burcuymusum tısss xd
Noluyor yilan burclari acaba xd 40 yillik yayima dokundurmamBende yılan çıkmışım nasaya göre kedi burcuda yapmalarını rica ediyorum burdan yetkilikere
Tıslıyorlar galibaNoluyor yilan burclari acaba xd 40 yillik yayima dokundurmam
Valla ben sanirim biraz ozelliklerini tasiyorum. Karar vermek bazen zor olabiliyor. Ama oyle cok basit seyler icin degil. Ozellikle onemli kararlarda cok ortada kalirim. Bu yuzden ani kararlar veririm ve degistirmemeye ozen gosteririm. Ama mod degisikligi dersen o cok siddetli var. bazen cok neseli olurum aniden modum duser sonra yeniden neselenirim falan. Modumu yukseltmek icin boyle durumlarda kendimce yaptigim seyler bile var. ne kadar alismisim sen dusun.:d ama bak bazi gunlerim var 2-3 ayda bir olur ve sadece birgun. Kimseyle konusmam. Ve insanlara benimle konusmamalarini soylerim. Ay boyle anlatinca ruh hastasi gibi durdu. Insanlar once anlamlandiramasa da sonralari alisiyor. Juju da boye deyip gecistiriyorlar:dBen hic tanimadim ikizler burcu ama cok dengesizlermis, oyle diyorlar. Sende var mi oyle bir durum?
Ne istedigini biliyor musun juju, yoksa cok mu kararsizsin?
Anladim juju, benim de oluyor bazen kimseyi gormek istemeyisim, kimseye bir sey anlatmak istemedigim vs.Valla ben sanirim biraz ozelliklerini tasiyorum. Karar vermek bazen zor olabiliyor. Ama oyle cok basit seyler icin degil. Ozellikle onemli kararlarda cok ortada kalirim. Bu yuzden ani kararlar veririm ve degistirmemeye ozen gosteririm. Ama mod degisikligi dersen o cok siddetli var. bazen cok neseli olurum aniden modum duser sonra yeniden neselenirim falan. Modumu yukseltmek icin boyle durumlarda kendimce yaptigim seyler bile var. ne kadar alismisim sen dusun.:d ama bak bazi gunlerim var 2-3 ayda bir olur ve sadece birgun. Kimseyle konusmam. Ve insanlara benimle konusmamalarini soylerim. Ay boyle anlatinca ruh hastasi gibi durdu. Insanlar once anlamlandiramasa da sonralari alisiyor. Juju da boye deyip gecistiriyorlar:d
Yakışıklıyım diyorum kızım, üzerim seni ahajaj.Ciddi ciddi konu arıyor gibisin üye sözlüğüme kötüleyebilirsin Run beniüzülmem emin ol sadece ağlarım ama rimelim pahalı onuda yapamam..
Kına yakın ayrıldık…. ;(Yakışıklıyım diyorum kızım, üzerim seni ahajaj.
Ya Merve hanım çok tatlısın, seni üzmek ne demek ya, sen bir çiçeksin. İkizler burcunun en tatlısı, sen bir minik kraliçe. Ayrıl artık sevgilinden ya, sevgilisi olan kızları hiç sevmem ahh.
Bize buyu yapmayacaksin degil mi@kLara hanımcığım geçmiş olsun, ve @Sanem hanım seni de buraya alalım, çünkü büyü kitabını aldım elime..
Ekli dosyayı görüntüle 49406