En son Rüyanızda ne gördünüz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Lisede hoşlandığım kızı gördüm. Rüyada alakasız olan şey yaşanmayanlar yaşanıyor.

akrabalarımdan biriyle alkollü masada herkesin içinde evet.

mal bi rüya

bu gece bişey görmedim
müstehcen rüyalarımıza ne oldu ya

Bu aralar hamile olduğumu görüyorum kocam falan da var rüyamda

Tren yolculuğu yaparken kapıdan sarkıyordum. İnsan niye böyle bir rüya görür aw

Canavar beni çocuklarına yem etmek istiyordu sonra bir fil geldi beni onun elinden almaya çalışıyordu ama düştü alamadı canavarın eline düştüm sonra kurtuldum orasını hatırlamıyorum

bu geceki rüyamda dalış yapıyordum, rekor kıracakmışım..okyanustayım, önce antreman yapıyorum ama suda nefes alabiliyormuşum ben, rekor dalış için işaret verdiler ama nasıl soğuk, indikçe iniyorum ve kumu hissediyorum yere değiyor elim..rekoru kırmışım (: sonra yukarı çıkıyorum biri geliyor sizi ısıtmam lazım diye ama ben güneşe doğru gidiyorum ısınmak için..devamıda olacaktı da batuhan uyandırdı .p sabah sabah rüya mı görülürmüş .p

Swatı gördüm Swat üyeydi Zana forumu satın almıştı otlu peynir tüccarı olmuştu.
Zana Swata sen niye ırkçılık yapıyorsun deyip banlıyordu Swatı.
Hha da ban sebebini ceza kanunun kaçıncı fıkrası kaçıncı bendi diye açıklama yazıyordu.
Düşünmedim değil sonra vazgeçtim parama yazık:D

Süpürge ile yatıp kalkınca süpürgemin arızalandığını gördüm ve içten içe kızıyordum. Bir uyandım rüya

birkaç gün önce gördüm..doktora gidiyorum ve kolumun kesilmesi gerektiğini söylüyor..ama muhakkak kesilecekmis sağ kolum..ameliyata alıyorlar hemen ve kesiyorlar..ameliyattan sonra hiç aĝrı acı hissetmiyorum, hayatıma tek kolumla ve hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorum..hüzünlüyüm çok ama mecburdum kafasındayımda..hissettiğim şey rüyamla ilgili sadece hüzündü..hayırlara gelsin ne diyim çok gerçekçiydi bir de :(

Dün gece hep aksiyon gördüm. Mafyayla başım girmiş. Bol kurşun yemeli bir rüyaydı.

Çok saçma sapan bir rüya gördüm baya uzundu tek hatırladığım rüyanın sonunda kadının biri etrafındaki herşeye dağa taşa halil ismini koymamı söylüyordu sonrasında uyandım zaten. Ne alaka bilemedim.

Geri