Hatırlamıyorum desem yeridir..çünkü gözümü açar açmaz hiç bir rüyanın etkisinde kalmıyorum ve çok çabuk unutuyorum nedense.!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İki kişinin arasında kalıyorsu…. bu kişiler kimse ya barışsın ya da sen ikisine küs.. ne halleri varsa görsün… yine tutamadım kendimi yorumladım …gelir mi oradan bi rüya yorumcusu rankı ……..Ya çok teşk ederim iyi ki açtın bu konuyu en son rüyamda kaza yapan iki arabanin arasında kaldim ve en çok hasar bendeydi sonra karanlık ortamlar göründü gözüme üf bunlara bakıyorum çok mutlu olacaksın diyor neye baksam sonum ferah :d
Bu aralar aşk-ı memnunu 6.kez hatim etmenin gururunu yaşıyorum..öyle bir rüyayı yorumladın ki bihterin işine döndü olay.Bir yandan varlıklı Adnan bey diğer yandan yakışıklı serseri Behlül.sen hava durumunu anlat rüya yorumlama olay çıkar..İki kişinin arasında kalıyorsu…. bu kişiler kimse ya barışsın ya da sen ikisine küs.. ne halleri varsa görsün… yine tutamadım kendimi yorumladım …gelir mi oradan bi rüya yorumcusu rankı ……..
Rüyama girmesinlerde ne halleri varsa görsünler ahahİki kişinin arasında kalıyorsu…. bu kişiler kimse ya barışsın ya da sen ikisine küs.. ne halleri varsa görsün… yine tutamadım kendimi yorumladım …gelir mi oradan bi rüya yorumcusu rankı ……..