En son Rüyanızda ne gördünüz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hatırlamıyorum desem yeridir..çünkü gözümü açar açmaz hiç bir rüyanın etkisinde kalmıyorum ve çok çabuk unutuyorum nedense.!

Ya çok teşk ederim iyi ki açtın bu konuyu en son rüyamda kaza yapan iki arabanin arasında kaldim ve en çok hasar bendeydi sonra karanlık ortamlar göründü gözüme üf bunlara bakıyorum çok mutlu olacaksın diyor neye baksam sonum ferah :d

Swatı gördüm Swat üyeydi Zana forumu satın almıştı otlu peynir tüccarı olmuştu.
Zana Swata sen niye ırkçılık yapıyorsun deyip banlıyordu Swatı.
Hha da ban sebebini ceza kanunun kaçıncı fıkrası kaçıncı bendi diye açıklama yazıyordu.

Sezen Aksu'nun Gidemem şarkısı çalıyordu. Ama sözlerinin bir kısmı daha farklıydı. İlk defa rüyamda şarkı dinliyorum hatırladığım kadarıyla.

• Beğen
Tepkiler: ne
Yatagimdayim , uyaniyorum odanin kapisinda duran biri var. Olm bu kim lan diye dogruluyorum tam da secemiyorum. Birden kacmaya basliyor. Dur diyorum falabb , evin her kosesini dondugumde sirtina kadar goruom anca. Sonra giris kapisindan cikip merdivenlerden hizlica inip gidiyor.
Vazgeciyorum pesinden gitmeyip kapiyi kapitiyorum sonrada uyandim zaten. Uyandigim zaman daha skntili cunku ayni pozisyonda uyaniyorum ve odanin kapi acik , uyku sersemi bir kac saniyeligine biri var mi tereddutu yasiyorum ve uyuyakaliyorum tekrar. Enteresan bir durumdu.

Arkadaşlarımla bir yere gideceğiz otobüste oturuyoruz falan böyle sözde en yakın arkadaşım olan hain, gel sümüş sana bir şey göstercem diyor telefonunda cin varmış oradaki cin ile göz göze gelene musallat oluyormuş falan ve o bana onu göstermeye çalışıyordu en son noldu hatırlamıyorum

son zamanlarda hatırlayamıyorum yaa rüyalarımı

Ya çok teşk ederim iyi ki açtın bu konuyu en son rüyamda kaza yapan iki arabanin arasında kaldim ve en çok hasar bendeydi sonra karanlık ortamlar göründü gözüme üf bunlara bakıyorum çok mutlu olacaksın diyor neye baksam sonum ferah :d
İki kişinin arasında kalıyorsu…. bu kişiler kimse ya barışsın ya da sen ikisine küs.. ne halleri varsa görsün… yine tutamadım kendimi yorumladım …gelir mi oradan bi rüya yorumcusu rankı ……..

İki kişinin arasında kalıyorsu…. bu kişiler kimse ya barışsın ya da sen ikisine küs.. ne halleri varsa görsün… yine tutamadım kendimi yorumladım …gelir mi oradan bi rüya yorumcusu rankı ……..
Bu aralar aşk-ı memnunu 6.kez hatim etmenin gururunu yaşıyorum..öyle bir rüyayı yorumladın ki bihterin işine döndü olay.Bir yandan varlıklı Adnan bey diğer yandan yakışıklı serseri Behlül.sen hava durumunu anlat rüya yorumlama olay çıkar..

Rüyama girmesinlerde ne halleri varsa görsünler ahah

Gerçek yaşam rüyadan arta kalan kısım mı yoksa rüyaların kendisi mi hala çözülemedi. Ne olursa olsun Keşke rüyaları kaydedildi bir cihaz olsaydı da her iki cihanda işimize yarardı diye düşünüyorum. :)

Çok oldu görmeyeli. Sanırım Yaprak Dökümü Ali Rıza bey gibi melül melül bakıyorum : D

demin uyandim, hemen yazayim dedim unutmadan :d sonra kendi defterime ekleyecegim cizimlerle^

voleybol kulubune katilmak istiyordum. bir gunlugune izlemeye gittim. insanlarla da tanisirim dusuncesiyle. hepsi hastalikliydi, ya goruntuleri tuhafti ya da psikolojik sorunlari vardi. kult gibiydiler. sponsorlari cocuklarin anne-babalariydi (+zengin kesim). o kadar cok midemi bulandirdilar ki (bu kismi yazamayacagim. hala kusmam geliyor.), ortam o kadar kotuydu ki, kusmaya basliyordum. uyaninca, o kusma istegim bitmemisti ama uyandigima sevinmistim 'oh kurtuldum, ferahladim' gibisinden:d manyak bir seydi. ara ara boyle insanlari sokakta bir kez gorurum, muhattap olmak zorunda kalmam. bu defa hepsi toplanmis ayni ortamdaydi. zihinsel engelli olmaya yakin bir seydi bunlar. sadece ruhen hem kotu ve sorunlu yaratilmislardi. onlari buyutenler ise bunu degistirmek icin caba sarfetmiyordu, besliyordular kotuluklerini. gerci cocuk, ergen, yasitim, her yas grubundan vardi.

rüyalar benimkinden sorulur, yine dizi tadında, kıyamam ona ben ♡

benim rüyalar bu ara karışık yaa
hayırlısı

Konuyu takibe aldim, haberiniz olsun.

Yaşadığım şehre öyle bir yağmur yapmış ki resmen göl olmuş, evler görünmez olmuştu sudan…

Çok nadir rüya görürüm ve uzun bir aradan sonra gördüğüm ilk rüya eski sevgilimle alakalı oldu.

Geri