Soru C En son Rüyanızda ne gördünüz?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
ayı filan gördüm yaaa neden bilmiyorum:D
Ayılar, güçlü ve kuvvetli hayvanlar olarak kabul edilirler, bu nedenle rüyada bir ayı görmek, kişinin içsel gücünün farkına varmasını veya dışsal zorluklarla başa çıkma kapasitesini temsil eder. Bununla birlikte, bazı durumlarda ayılar, tehlike veya korku sembolü olarak yorumlanabilir.

IMG_3635.jpeg
iyi bir şey görmeyiz zaten....
hayır rüyamda neden hindistanı görüyorumki xnjcjsjs karsa bile razıydım

ispanyol olduğunu bildiğim birine ingilizce bir şeyler anlatmaya çalışıyordum

ispanyolcayı da merak etmiyor değilim.

Ölmüşlerimi - gitmişlerimi görürüm hep. Sürekli düşündüğüm için olabilir. Ben kimseyi unutmam. 15 senedir bir araya gelmediğimiz arkadaşımı da görüyor hem ürüyamda hem uyanınca ağlıyorum.

Geç yatsam aklımdan, erken yatsam rüyamdan gitmezler. Bu kalbi ben istemedim. Allah verdi. Olsun.

Gorursem ve unutmazsam yarin annatirim

Son zamanlarda acayip rüyalar görüyorum
Ben görüyorum ertesi gün gerçekleşiyor rüyaları hiç bu kadar sorguladığım olmamıştı

Benim rüyalar genelde saçma sapan anlamsız ve neden bilmiyorum komedi filmi tarzında oluyor. Hatırımda iken anlatayım:
Bizim teknik müdürle beraber atv araçlarından sürmeye gidiyoruz. Dik yamaç var önümüzde o inemeyiz diyor, bende bu araçlar bu araziler için ineriz diyorum. O başka yerden dolanıp benden önce aşağıda beni bekliyor, atv iniyor ama üzerinde ben yokum. Zıplayıp düşmüşüm yaya iniyorum sonra. Asıl ben böyle araziler için üretilmişim deyip savunmaya geçiyorum bir de. Bi bilen varsa yanınızda dinleyin ha bir de pazarları erken uyanmayın.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Atatürk'ü gördüm biraz sohbet etmiştik net hatırlamıyorum sohbeti sonra ben birini sordum isim soyisim vererek ve canım Ata'm beni ve dualarımı duyduklarını söylemişti birkaç hafta öncesinde sadece ona ve Ata'ma dua etmiştim. Bazı rüyalar gerçek olmasa bile insana inanılmaz mutluluk veriyormuş

Ruya gormuyor muyum gorup de hatirlamiyor muyum bilmiyorum.
Ama babami çok özledim bi goreydim iyiydi.

Bir hatırlarsam.

sahuru yapıp keyifli keyifli uykuya daldım..

rüyamda buradan birinin özel şoförlüğünü yapıyordum şakasız... kocası da vardı.... piknik yapmak için gidiyorduk kociştosunu yarı yolda indirdik piknikte yer tutsun diye bize sonra biz o kadın arkadaşla alışveriş için yola koyulduk sonra küçük bir tekel dükkanına girdim benjshs kasa bira ve karton sigara aldım... arabaya atladım taaam birayı açıp bir yudum aldım ki "LAAAAN BEN ORUCUM" diyerek uyandım.
şimdi bu neydi böyle awhshdh.

Üyeleri merak ediyorsanız 1 fava açıklarım..

Geri