Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Bu sefer açık seçikti izah edemem..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kimmiş o kız?En son diilde birgün bir rüya gördüm burda bir kiz ile kardeş gibiydik ortak bişeye üzülüyoruz beraber sonra sarildik konuştuk özlemiş beni tuhaf bir rüyaydi belkide beni özledi bana malum oldu bilemeyiz sjsj
KISKANÇ AHAHKimmiş o kız?

Katlanabilir telefonum varmış, yeni almışım. Açtığımda böyle tablet gibi kocaman bir ekrana dönüşüyor diye arkadaşlarıma gösteriyorum. Sonra cebimden çıkardığımda katnaldığı yerden lastik gibi yırtılıp deforme olduğunu gördüm. Yaa daha yeniydi noldu buna böyle diye üzülürken uyandım. Olmayan eşyaya da üzülmedim demem artık.
Erken seçim şart kjkhkjkhÇok uzun zamandır bizi gizli gizli gözlemleyen uzaylı bir medeniyet ama bizi seven iyi niyetli bir uzaylı ırkı tabi, tüm insanlığı bir konuda uyarmak için gizlenmekten vazgeçip Dünya'ya devasa uzay gemileriyle iniş yapıyorlar. Dünya'yı işgal etmek isteyen kötü ve tehlikeli başka bir uzaylı medeniyet hakkında tüm insanları uyarıyorlar. Onların yakında Dünya'ya gelip herkesi öldürmeyi amaçladığından bahsediyorlar. Nasıl kurtulacağımız konusunda bir açıklama yapmıyorlar ama. Muhtemelen önce bizi uyarıp, bilgilendirip sonra o şeytani medeniyetle bizim için kendileri çarpışacaktı.