Soru C En son Rüyanızda ne gördünüz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu sefer açık seçikti izah edemem..

Beyaz yılan.
Annemi zehirliyordu sonra ben de annemi kurtarmak için ona enjektörle panzehir uyguluyordum

Dün yine bir şeyler görmüştüm rüyamda..sıkıntı gözümü açtığımda unutmam olması!20 senedir böyle hatırlamıyorum tek tük dışında..

Rüyalarımı nadir hatırlarım ya.....aklıma gelmedi şimdi

En son diilde birgün bir rüya gördüm burda bir kiz ile kardeş gibiydik ortak bişeye üzülüyoruz beraber sonra sarildik konuştuk özlemiş beni tuhaf bir rüyaydi belkide beni özledi bana malum oldu bilemeyiz sjsj

Jeepers creepers'i gordum.
Ruyamda bu herifi tutsak aldik biraderle , sonra elektrikli bir testere ile uzuvlarini kestik. Sesi bile cikmiyordu. Daha sonra uykumuz geldi. Bilader kendi odasina ben kendi odama gectim. Yatagima yattim , uyudum ama biladerin cigligina uyandim ruyada. Herif kacmis ve bilader ya nasil olurda kactigini duymazsin diye bana kizdi. Ben de o ara bagirirken uyandim. Uyandigimda hala bagirdigimi farkettim bole sasirdim hafiften
Filmini izleyeli 20 yil olmustur. Nereden aklima geldi ve ruyama girdi anlamadim
images - 2025-05-20T224907.416.jpeg

Benim rüyalarım hep koşturmacalı geçiyor. Hatırlamıyorum ama aksiyonlu bir şeydir kesin.: )

Annemle sahilde yürüyorduk. Hayır olsun…

Katlanabilir telefonum varmış, yeni almışım. Açtığımda böyle tablet gibi kocaman bir ekrana dönüşüyor diye arkadaşlarıma gösteriyorum. Sonra cebimden çıkardığımda katnaldığı yerden lastik gibi yırtılıp deforme olduğunu gördüm. Yaa daha yeniydi noldu buna böyle diye üzülürken uyandım. Olmayan eşyaya da üzülmedim demem artık.

Katlanabilir telefonum varmış, yeni almışım. Açtığımda böyle tablet gibi kocaman bir ekrana dönüşüyor diye arkadaşlarıma gösteriyorum. Sonra cebimden çıkardığımda katnaldığı yerden lastik gibi yırtılıp deforme olduğunu gördüm. Yaa daha yeniydi noldu buna böyle diye üzülürken uyandım. Olmayan eşyaya da üzülmedim demem artık.

Hmm. Innovatif rüya. Patentini alın, ileride para eder

Çok uzun zamandır bizi gizli gizli gözlemleyen uzaylı bir medeniyet ama bizi seven iyi niyetli bir uzaylı ırkı tabi, tüm insanlığı bir konuda uyarmak için gizlenmekten vazgeçip Dünya'ya devasa uzay gemileriyle iniş yapıyorlar. Dünya'yı işgal etmek isteyen kötü ve tehlikeli başka bir uzaylı medeniyet hakkında tüm insanları uyarıyorlar. Onların yakında Dünya'ya gelip herkesi öldürmeyi amaçladığından bahsediyorlar. Nasıl kurtulacağımız konusunda bir açıklama yapmıyorlar ama. Muhtemelen önce bizi uyarıp, bilgilendirip sonra o şeytani medeniyetle bizim için kendileri çarpışacaktı.

Çok uzun zamandır bizi gizli gizli gözlemleyen uzaylı bir medeniyet ama bizi seven iyi niyetli bir uzaylı ırkı tabi, tüm insanlığı bir konuda uyarmak için gizlenmekten vazgeçip Dünya'ya devasa uzay gemileriyle iniş yapıyorlar. Dünya'yı işgal etmek isteyen kötü ve tehlikeli başka bir uzaylı medeniyet hakkında tüm insanları uyarıyorlar. Onların yakında Dünya'ya gelip herkesi öldürmeyi amaçladığından bahsediyorlar. Nasıl kurtulacağımız konusunda bir açıklama yapmıyorlar ama. Muhtemelen önce bizi uyarıp, bilgilendirip sonra o şeytani medeniyetle bizim için kendileri çarpışacaktı.
Erken seçim şart kjkhkjkh

Bir tane büyük böcek sol elimin avuç içini sokuyordu ve derimin altında iğnesini bırakmış. Hastaneye gittik o iğneyi elimden çıkardılar avucumu keserek sonra elimi hiç kapatmıyordum dikisinden dolayı sabah bir uyandım elim rüyamdaki gibi açıktı çok ilginç rüyaydı

Geri