En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
MV5BNGI0MDI4NjEtOWU3ZS00ODQyLWFhYTgtNGYxM2ZkM2Q2YjE3XkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

ne zamandır erteliyordum, bir bakayım dedim. geç izlediğime pişman oldum. bu sene izlediğim güzel filmler arasına koyuyorum.

MV5BZWQ1NDUwYjEtYTYzYS00YTc3LTgzOTEtZTM0ZDhhMGM3ODAwXkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

devam yapımları genelde olmuyor zaten bu da ilk bölüm itibariyle beklentimi karşılamadı. nostalji için devam ederim.

Frankesntain ve Edge Of Tomorrow filmlerini izledim yakın zamanda. İkisini de beğendim.

Barbie... Bunun korku filmi çekilse ne güzel olur dedim izlerken... Güzel tatlıydı çerezlik izlenir.

Barbie... Bunun korku filmi çekilse ne güzel olur dedim izlerken... Güzel tatlıydı çerezlik izlenir.
Ne zaman izledin, haberim yok.. gördüğüm tek şey 64747 tane dizi ve filmi yarım bırakmış olman :)

Persona
İlk bölümü izledim. Acayip iyi bir şey olmuş. Tek bir anında sıkılmadım. Baya sardı.

pluribus’u izliyorum. konu ve işlenişi harika ama o başrol, o carol içimi şişiriyor….. inanılmaz antipatik. o kadar merak etmeme rağmen iki bölümü üst üste zor izliyorum. 6693262 gün sonra bitirebilirsem yorumlayacağım.ksksks

carol’un yarattığı iç şişikliğini ancak bir anime geçirebilir diyerek seçtiğim anime çok tatlı bir hikayeydi. şu kasvetli havada içim yumuşak oldu<3

IMG_0301.jpeg

Taşacak bu deniz daha yeni bir tane daha izlemeyi düşünüyorum yazın bakalım dizi flim önerileri.
Çukur dizisinden sonra takip etmeye başladığım tek dizi Eşref Rüya oldu. Onunda gerçi senaryosunu bozuyorlar. Cılkı çıktı bazı şeylerin. Yinede iyi yani izlenebilir.

Bird Box

Teolojik cok fazla imge var.
Filmin esas mesajini anlamak icin üzerine düsünmek gerekiyor.
Oldukca basarili buldum.

"Tatil"

Kate Winslet ve Cameron Diaz in basrolünü paylastiklari sicacik bir ask filmi.

Son zamanlarda ask filmlerine asiri takmis bulunuyorum.

Nerede 3 Body Problemler,the Diplomat'lar nerede bu rüküş yapimlar.
Kendine gel Süreyya.

Gülün adı (dizi)
Baskerville karekterini canlandiran John Turturo, Sean Connery nin eline su dökemez ama izlenebilinir yine de.

Bıçaklar Çekildi: Ölü Adamın Uyanışı. Ben dedektifi de bu seriyi de çok seviyorum. Keyif alacağımdan yüzde yüz emin olarak başladım ve aynı yüzdeyle keyif alarak bitirdim. Şimdi Emily in Paris ve Bridgerton bekliyorum:d

Geri