En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
İzlemez olaydımm..d
Hep ihanet heppp. Kurtlar Vadisi Laz Ziya mı izleyecez illa. :dd

zaman çarkına başladıydım
bi ara bitiririm ya

Oyun'u izledim.

Kocası ile şehirden oldukça izole bir yerde seks fantezisi kaçamağı yapmak isteyen bir kadinin müthis travmatik incelemesi. Psikanalize,bilinçaltına ilgi duyanlar için çok iyi psikolojik bir film.
Kocası ile seks fantezisi için kendini iki elleriyle beraber yatağa kelepçeletiyor fakat kocası ne yazık ki kalp krizi geçirip ölüyor. Kadın o halde kaliyor kelepçeli dağ basinda.
Bu kadar konu tanimlamasi yeterli. İzleyin derim.

Hatırlamayacağım derecede uzun bir süre olmuş.En son Gods Of Egypt'di sanırım.

Oyun'u izledim.

Kocası ile şehirden oldukça izole bir yerde seks fantezisi kaçamağı yapmak isteyen bir kadinin müthis travmatik incelemesi. Psikanalize,bilinçaltına ilgi duyanlar için çok iyi psikolojik bir film.
Kocası ile seks fantezisi için kendini iki elleriyle beraber yatağa kelepçeletiyor fakat kocası ne yazık ki kalp krizi geçirip ölüyor. Kadın o halde kaliyor kelepçeli dağ basinda.
Bu kadar konu tanimlamasi yeterli. İzleyin derim.
Kadının bilinçaltı sanrilari tokat etkisi yaratıyor ama sıkıcı bir filmdi. Herkes sonunu getiremez. Şimdi fantezi falan yazınca millet filme koşar diye önden bi açıklamak istedim... izlemek isteyenlere iyi seyirler..

syk1run.jpg

Road Trip (2000)

Çocukken izlemiştim. Aklıma geldi yine izleyeyim dedim ve ilk izlediğimdeki gibi keyif aldım. Yol macerasını hep sevmişimdir. Eğlenceli bir yapım.

10/9

o dizi öyle kaldı ya
bu hafta biter gibime geliyor

MV5BNWZlODYyNmQtYmQxZS00ZWM0LWJiNTYtMzJkZDhmODlhM2QzXkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

serinin 82 yapımı olan ilk filmini izlemedim. 2010 yapımı ikinci filimin üzerinden de yıllar geçtiğinden unutmuşum. güzeldi diye hatırlıyorum. bu da güzeldi. sıkmadan keyifle izletti.

Geri