En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
Screenshot_20251116_183848_Chrome.jpg

çocuklar hard diske atılar bugün başlayacağım umarım vakit geçirmek için sarar..

Penceredeki kadın

Tamamen bir şey izlemek için izlemiştim ki film boyunca çekimlerin güzelliği ve renklerin uyumuna hayran kaldım. Dışarı çıkma korkusu olan bir kadın var ve karşı apartmanında başka bir kadın öldürülüyor ama bu kullandığı ilaçlar yüzünden hayal miydi gerçek mi... güzeldi sevdim şaşırtan yerler de vardı cerezlik izlenir.

Yaşam kürü

İki filmi de tüm gece izledim uyku tutmayınca o yüzden bunu da yazayım... zengin yaşlıların gittiği bir kamp gibi yer var genç bir çocuk da oraya gidip isyerindeki patronunu almak için gorevlendiriliyor. Sonra işte oranın aslında normal bir yer olmadığını ve insanların da teker teker öldüğüne tanık oluyor. Yani bilmiyorum güzel desem güzel değil çok mantık hataları var izletti sonuna kadar fakat izlemesem de olurmus.

495485492_1254601786230724_8464147508764415519_n.jpg

son zamanlarda izlediğim en iyi dizilerden biri oldu. hikaye güzel zaten onu kenara koyuyorum, karakterleri ayrı bir beğendim. karakterlere bir yakınlık, bir bağ kurduğumuz, sevdiğimiz dizi pek fazla olmuyor. öneririm.

annemle grey's anatomy izliyoruz akşam yemeği ile çay keyfi arası 3 bölüm filan:D
Yakında doktor oluruz:D
p7894890_b_v10_ad.jpg

MV5BMzBkZmQ0NjMtNTZlMy00ZjdlLTg5ODUtYWFlNGM0YzE3MTg0XkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

tamam güzel film, keyif alarak izledim de ımdb puanı biraz fazla olmuş. 8'lik film değil.

Lefter’i izledim. Güzel falan tamam da biraz yavan geldi.

wSXMV3.jpg

Çerezlik komedi. Anna Faris için izledim. Üst düzey bir komedi filmi değil. Biraz durum komedisi gibi sankim. +18 sahneler mevcut, çocuklar izlememeli. Boş vakitte izlenir.

Puanım 10/6

yok ya ferideyi izlemedim
kalbimize girdi deyince benimki geldi aklıma

Yüksek puanlı ödüllü diye Rebecca izledim.

Ya koca bi balon ya da mevzuyu tam anlamadim.

Geri