En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
Takopi's Original Sin 9,8/10

Henüz 3 bölüm yayınlandı. Not edelim ödül alır bu yapım.
Tabi ben dayanamadım mangasını okudum ama okumayın bence. Bunun tadını animesinden almak çok başka olacak.
HxH'ın sonunda hissettiğim karanlığı bu en baştan direk verdi.
NOT: Eğer ruh sağlığınız iyi değilse şimdilik izlemeyin.

takopiis-original-sin.jpg
Goz dolmasindan bi hal oldum awk2
Bir nebze de olsa "Boku Dake ga Inai Machi" yi hatirlatti (erased)

Bak cin filmlerinden nefret ederim ama bunda digerleri gibi klise imam gucu yok. Sofra sahneside gayet iyiydi.

@Neamish ben asil kimetsu no yaiba: infinity castle bekliyorum bakalim.
Eylulde sinemalara gelecek sanirim

Bende bekliyorum
Japonyada gösterimde şu anda baya beğenilmiş.
Manga da baya ilerledim ama film cikacagi haberini alinca biraktim
o efektler muzik ve seslendirme icin izlemesi daha keyifli.
Bizimkiler tr dublaj ile youtube'a yuklemis ama orjinal izlemeyi sevdigim icin hic bakmadim bile.

Manga da baya ilerledim ama film cikacagi haberini alinca biraktim
o efektler muzik ve seslendirme icin izlemesi daha keyifli.
Bizimkiler tr dublaj ile youtube'a yuklemis ama orjinal izlemeyi sevdigim icin hic bakmadim bile.

Hiç bulaşmadım mangasına. Animesi çok kaliteli çok renkli bitsin farkları var mı diye bakmak için okurum diye düşünüyorum.
Bakalım hangi salonlarda çıkacak. Adam gibi bir yer için şehir değiştirebilirim :D

Hiç bulaşmadım mangasına. Animesi çok kaliteli çok renkli bitsin farkları var mı diye bakmak için okurum diye düşünüyorum.
Bakalım hangi salonlarda çıkacak. Adam gibi bir yer için şehir değiştirebilirim :D
Aynen oyle valla

1754328367079.png

Kanada'da yerli çocukların asimile edilmesini konu alan tek sezonluk bir dizi. Dramı dibine kadar hissediyorsunuz.

d0a4dad6-52fc-43d3-beb6-9c38704ece8b.jpg

''nerede olmak istediğine çok fazla kafa yorarsan, olduğun yerin tadını çıkarmayı unutursun.'' repliğiyle defalarca karşıma çıkmıştı, bu tarz filmleri severim ama nedenini bilmiyorum yıllar sonra izleme fırsatı buldum. güzeldi, beğendim.

1750239416758-ekran-goruntusu-2025-06-18-122909.png

seri yıllar sonra devam edecek diye beklentiyi yüksek tuttuk sanırım. beğenmedim.

Dexter dizisine başladım... biraz geç oldu ama olsun... seneler önce izlemiştim bir iki bölüm sonra kan tutunca bi değişik hissettim devam etmedim... şimdi artık etkilenmeden izliyorum... biz de değiştik...

My Oxford Year
Böyle tatlı bir romantik komediydi. Senden Önce Ben filmi tadında bir şeydi. Kadın karakterle ortak noktalarımız da olduğu için biraz hoşuma gitti film.

Geri