En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 311 gün önce görüldü
squid game’den sonra 14-16 bölümler arası değişen 3 dizi bitirdim. hangileri olduğunu yazmaya utandığım için paylaşmıyorum. hkjajaja

bu filmi 2024’ün başında izlemek için kaydetmişim.

IMG_4290.jpeg

‘hayalimdeki aşk’ çok tatlış, romantik komedi tarzında bir film. filmde yazar olan calvin, rüyasında gördüğü kadını yeni kitabında yazmaya başlar ve bir gün uyanır, onu karşısında görür: ruby! bundan sonrası da bu olaylar etrafında örülür. çok spoiler olmasın :d filmin başrollerinde de filmin yazarı ve o dönemdeki sevgilisi yer almış. bu da hoş bir detaydı. kısa süreli, hemen akıp gider; ben sevdim.

4993197.jpg

geçen gün üç bölüm izledim, farklı bir tarzı var. güzel dizi.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Dilber in 8 günü.

Filmde birşeyler eksik.
Güzel mi kötü mü anlamadım.
Çok sessiz geçen sahneler var.
Senarist çok konuşmayı mı sevmiyor anlamadım.
İzleyin demiyorum ama izlerseniz eksik olan şeyleri de yazın.

1000011703.jpg

• Beğen
Tepkiler: Aze
Derry girls.

Çerezlik gençlik dizisi sandım yanılmışım....
Kuzey irlanda'da 90lı yıllarda geçen sorunlar ve böyle sorunlar içerisinde gençliğini yaşamaya çalışan 5 genç...
Kuzey irlanda'da olan durumları bilmiyordum mesela, bu yönden de bilgilendirici.
Ben çok sevdim maalesef bitti 3.sezonla final yaptı.
Finali ayrı beğendim. Çok güzeldi...

1738571491913.jpeg

Böyle aşk şeylerini severim ben bi bakayim dedim en basta esas çocuğun sarimtirak olması bütün hayallerimi yıktı kizida pek beğendim diyemem ama oyunculuk güzeldi bi ara acaba bende hayal gücümü kullansam esmer geniş omuzlu ensesi her daim temiz olan o prensi ayagima getirirmiyim diye düşünmedim değil.

Bazen istedigimiz şeyler bizi üzen şeyler olabilir o yüzden tasarlamak ve bir kalıba oturtmak değilde akışta bize gelen sürprizlerin bizi daha fazla mutlu edebilecegine inanmamiz gerekir.

Öyle işte )

ahit musa'nın hikayesi...

1738667532147.png

yine izlemek için kaydettiğim şeylerden biri. üç bölümlük belgesel; daha çok belgesel tadında, üç bölümlük dizi diyebiliriz. tarihçiler, araştırmacılar, çeşitli dinlerden çeşitli din insanlarının anlatımıyla gerçekleşmiş. bizden de tanıdık yüzler yer alıyor. fena değil, izlettiriyor kendini. daha önce şu an ismini anımsamadığım bir youTube kanalında dinlemiştim. orada daha detaylıydı, bayağı etkilenmiştim. aklıma gelirse onu da eklerim, linkini bırakırım. meraklısına...

ahit musa'nın hikayesi...

Ekli dosyayı görüntüle 105579

yine izlemek için kaydettiğim şeylerden biri. üç bölümlük belgesel; daha çok belgesel tadında, üç bölümlük dizi diyebiliriz. tarihçiler, araştırmacılar, çeşitli dinlerden çeşitli din insanlarının anlatımıyla gerçekleşmiş. bizden de tanıdık yüzler yer alıyor. fena değil, izlettiriyor kendini. daha önce şu an ismini anımsamadığım bir youTube kanalında dinlemiştim. orada daha detaylıydı, bayağı etkilenmiştim. aklıma gelirse onu da eklerim, linkini bırakırım. meraklısına...
Sevdiğim tarzda bişey izlerim ben bunu … eyvallah

IMG_0094.jpeg

hahah inanılmaz güzel bir anime. Özellikle bu kareyi seçtim çünkü çok eğlenceli bir sahneydi jdjd o dünya için kusursuz bir şekilde “yetenekli”, zeki bir tetikçi bir gün hayatının aşkını bulur ve o dünyadan elini eteğini çeker. Çünkü eşine söz vermiştir:d Sakamato, artık tam anlamıyla çok iyi bir koca ve aile babasıdır:d ve biraz da şişmandır… amaa… eski tetikçinin peşine onu öldürmesi için başka tetikçiler düşer ve sonra olaylar olaylar… bu animeyi çok sevdim ve eminim mangası çok daha iyidir. Şu görünen ekibi de çok sevdim, japonlar yapıyor bu işi. Bölümler nasıl geliyor anlamadım, hafta hafta mı; sanki daha mı yavaş. Yeni bölümü hafta sonu izleyeceğiz. Neyse beğendim, devam ederim.

1989 yapımı, hanım filmi.

hasta yatağımda dönüp dururken, uzun süre önce izlemek isteyip fırsat yaratmadığım bir film, @Aze nin yazmasıyla tekrar aklıma düştü. yıldız kenter’in müthiş oyunculuğuna, hanım’ın güzelliğine diyecek yok. ağır akan ama sıkmayan bir dram türü film. eski istanbul sokakları, eski eşyalar, arabalar hikayeyle birleşince insan bir hüzünlenmiyor değil. keşke geciktirmeseydim, iyi ki izlemişim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
440px-Sak%C4%B1n_Ses_%C3%87%C4%B1karma_film_afi%C5%9Fi.jpg

Speak No Evil dün akşam izledim.Psikolojik gerilim filmi.Korku diyemiyorum çünkü Allah'tan başka korkumuz yok şükür xd

Klasik Amerikan filmi diyemeyeceğim.Sürükleyici bir film.Sıkılmadan oturup izleyebilirsiniz.
Filmin adının filmdeki çocuk karakterin durumundan dolayı olmasını anlamak da biraz acı verici.
Sürpriz bir sonu yok ama yine de merak ediyorsun sonunu.
Forumda önerilen ve beğendiğim 2 filmden biri oldu.
Teşekkürler @Yarchitecten hanım

Son düzenleme:
Criminal Minds dizisine başladım. Henüz iki bölüm izledim. İyi gidiyor şimdilik.

The Platform.

Güzeldi ama sonu güzel değildi.
Etkileyici sahneleri var izlenir bir film.

POI bitti. : (((((((((((((((((((( (Hala üzülüyorum.)

Buna başladım:
1739155604055.png

1739211393821.jpeg

Başlarda aşkvari olsada gerilim ile devam etti takıntılı bir aşk/aşık her zaman sıkıntı çok gerildim.

Cassandra.
Eh dizi çok sürükleyici ve buna bir lafım yok. Mantık hatası çok ama rahatsız edici değil. Sonu çok kolpa, daha iyi olabilirdi. Genel olarak yapay zeka ile ilgili yapımlar ilgimi çekiyor. Love death& robots dizisinin bir bölümü vardı, böyle akıllı ev ile alakalı. Çok ürkütücüydü. Benzer bir şey mi diyerek açtım ama hikaye bambaşka tabii. İzlenirken sıkılınmaz ama çok da gerekli değil.

Coco izledim. Animasyon. Çok tatlı bir animasyondu. Böyle minik yeğenlerle filan izlenir. Duygusal bir animasyondu, sevdim.

Geri