En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü

izlenecek filmlerden biraz azaltayım dedim. seriyi sevdiğimizden uzunluğunu göz ardı ediyoruz, güzeldi.

ikinci bölümü de izledim. the boys kalitesinde değil tabii ki. bir şeyle uğraşırken izlemelik.

kuş uçuşu 2. sezonu izledim. beklentim olmadığı için yine çok beğendim.
ilk sezonuna oranla daha keyifli buldum.
aslan mısınız avcı kuş mu dedirten bir dizi.

kuş uçuşu 2. sezonu izledim. beklentim olmadığı için yine çok beğendim.
ilk sezonuna oranla daha keyifli buldum.
aslan mısınız avcı kuş mu dedirten bir dizi.
dün seninle konuştuktan sonra, 1 bölüm izler uyurum derken, 4.bölümde buldum kendimi.jsjsh bu akşam da bitirdim… 2.sezon da bayağı iyiydi. 3.sezon şimdiden bekleniyor diyebilir miyiz o halde?

Moderatör tarafında düzenlendi:

adam sandler'in filmleri tam böyle pazar günü filmi. sıkılmadan, keyif alarak izlediğimiz çerez filmlerden.
ilk film güzeldi, ikinci de güzel olmuş. yer yer bazı sahnelerde koptum.

Kuş Uçuşu

Birinci sezonu izlememiştim ne bileyim itici gelmişti afişi ;d
Bal ablam bu sezonu zorla izletti ama çok sevdimmm

@Plesk hafta sonu, "açarım içeceğimi abur cuburumu arada Twitter'a, Sofascore'a falan bakarım" filmleri izlemiş. Walla 10/10 aktivite.

Buna birkaç yıl önce açık hava sinemasında vizyona girdiğinde bilet almıştım cermodern’de. Fakat bir sebepten gidememiştim. Bugün izledim. Çok çok güzeldi. Bu tarz filmler bana çok geçiyor. Ayrıca sonundaki bilgilendirme de beni biraz üzdü. Tavsiye ederim.

IMG_3767.jpeg

evet film kendini izlettiriyor ama bitince ben ne izledim diyorsun, bu muydu yani diyorsun.
filme dair yorumlara, eleştirilere baktım. mesaj çıkartan çıkartana. ikinci sınıf filmlerde/dizilerde bile hayatta kalma konusunda işlenen benzer karakter özelliklerini, insan ilişkilerini görürken bu filmden bunları çıkartıp, bu film çok farklı, derin şeyler anlatıyor, herkes anlamaz denmesi : /

Bir slasher hayranı olarak beklediğim ve beklentimi karşılayan bir film oldu. Eski serilerinde bulunan abzürt ve döneminin makyaj furyası olmasada hala efsaneler arasında.
DVD koleksiyonumda yerini alacak yakında...
1702957606473.png

Leave the World Behind

Son zamanlarda en karışık duygular hissettiğim film. Bir kere film nasıl bu kadar hızlı bitti anlamadım. İşin açığı final kısmının final olabileceğine hiç uyanamadım. Gece 2 sularında izlediğimden de olabilir, filmin beni içine çekmesinden de bilemiyorum. Kısıtlı mekan ve cast olarak belirli sayı ile insan daha derin bir hikaye umuyor ama çoğu kişinin de vurguladığı üzere o derinlik genellikle semboller üzerinden verilmiş. Ben bunu pek sevemedim. Evet, filmleri kurcalamayı, detayları fark etmeyi severim ama burada hikayeye biraz daha doğrudan girmek gerekiyordu diye düşünüyorum. Hoş bu durumda da üçüncü sınıf bir filme dönüşme ihtimali var. Genel olarak sevdim. Türün ortalamasının altında kalmamış en azından. Şunu da ekleyeyim, derin bir film yapmaya çalışmışlar ama ben pek de derin, üzerine uzun analizler yapmayı gerektirecek bir film olduğunu sanmıyorum.

Portakal ile ejder meyvesini kıyaslamak gibi olacak ama yapı mantığı olarak Bird Box çok daha mantıklı ve makuldü. Orada en azından olayları kahramanın gözünden izlediğimiz için kahraman ne biliyorsa biz de onu biliyorduk. Burada da teknik olarak öyle bir yaklaşım var ama uygulama pek bunu yansıtıyor gibi gelmedi bana.

dümdüz paylaşmış.kajjz yorumlasana aşko…. mesela şahsiyet nasıl gidiyor? haluk bilginere aşık olsam da ikinci sezona elim gitmiyor; ya ilk sezonda alacağım tadı, alamazsam diye korkuyorum……
Guzeldi beğendim izle bence..
3. Sezonu gelir yakında..

images (31).jpeg
Gösterime girdiği günden itibaren ses getiren ve sinemada hala etkisini devam ettiren The Godfather'in, romandan sinemaya uyarlanmasını ve yapım aşamasında yaşanan olayları anlatıyor.

Geri