Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yaratılan’ı ne zaman açsam izlemek için uyuyorum. bir türlü izleyemedim..ben buraya yazmaya hep unutuyorum. son 3'ümü yazacağım.... çok kıskandım.sşldk
*yaratılan'a başlamıştım, ancak 5. bölümde tıkandım. 1. bölüme sığacak olayları 2. bölüme yaydıkları için ağır akıyor; havamda değilim, bu yüzden biraz ara verdim.
*glu beyin'in önerdiği blue eye samurai'yi izledim ve aşşırı beğendim. 2. sezon gelecek havasında bir final oldu; umarım öyle de olur.
*my demon'a başladım. netflix'te bölüm bölüm yayınlanıyor (hafta sonlarına gelecek şekilde ikişer bölüm). ben kore fantastiklerini sevdiğim için hoşuma gitti; siz seversiniz sevmezsiniz, beni ilgilendirmez. ben severim. hadi bye....
edit: bu arada öğle yemek aramda da ezel'e bakıyorum.dlsklsdj 47.bölümdeyim. tşk.
hala 5.bölümdeyim….. hzjjz diğer yazdıklarıma bakabilirsin, sever misin o tarz bilemiyorum ama akıcı türde diziler. lupin i izlemediysen ona bak. ilk iki sezon çok keyifli. ya da kuş uçuşu bayağı akıcı ve yırtıcı.ksjzj ikinci sezonu gelecek yakında ben de bekliyorum 4444515 gözle.yaratılan’ı ne zaman açsam izlemek için uyuyorum. bir türlü izleyemedim..
akıcı güzel dizi önerileriniz olursa paylaşın lütfen.
yaratılanı ben de izleyemicem gibi djg.hala 5.bölümdeyim….. hzjjz diğer yazdıklarıma bakabilirsin, sever misin o tarz bilemiyorum ama akıcı türde diziler. lupin i izlemediysen ona bak. ilk iki sezon çok keyifli. ya da kuş uçuşu bayağı akıcı ve yırtıcı.ksjzj ikinci sezonu gelecek yakında ben de bekliyorum 4444515 gözle.
The Killer 4/10
Kendini bir şekilde izletiyor da yeter be abi ya. Yılda 950 tane çocuğuna, sevgilisine, köpeğine vs saldırıldı diye intikam peşinde koşan bir kiralık katili konulu film çekiliyor walla yeter. Resmen biri kafamızı klişe havuzuna sokarak boğmaya çalışıyormuş gibi hissettiriyor bu filmler.
Bu villanelle hatun kişi değil mi nasıl aşık oluyoz ya.. merak ettim dur bakayım sjxjdkilling eve
blu tv’de. ilk iki sezon muhteşemdi, hele ilk sezon… herkes gibi ben de villanelle’e aşık olmuştum. 2. ve 3. sezonlar da güzeldi, lakin son sezon için hayal kırıklığı yaşayan çok yorum vardı. ben de bu sebepten erteledim de erteledim. son iki günümü 4. sezon için ayırdım. bende de aynı hayal kırıklığını yaşatsa da yine de çoğu diziye taş çıkaracak cinsten. bakın, izleyin. özellikle sen @Ashriel ksjssj ilk iki sezona ve villanelle’e bayılacaksın… bayılmazsan gel beni bul....."
bunu izledikten sonra konuşalım.kzjsıhshsBu villanelle hatun kişi değil mi nasıl aşık oluyoz ya.. merak ettim dur bakayım sjxjd