En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
Kim Novak/ Vertigo

Orlando bloomun dizisi karnaval sokağına başladım. 1 bölüm izledim daha ama ilgimi çekti beğendim gibi de nasıl devam edecek göreceğiz. Zaten adamı da beğenirdim….

Bana karanlığını anlat.

Müthiş
Tiyatro izler gibi izledim, tek mekanda çekilen filmler beni sıkar ama bu aktı gitti. Emeği geçenlerin ellerine sağlık

Ah şu film! Andy Garcia'nın şahane oyunculuğuna rağmen kötü senaryosu ile beni büyük hayal kırıklığına uğratmıştı. Hayal kırıklıklarını bir köşeye alıp şu sahneyi tekrar başa sarıyor ve izliyorum. =)

İnanılmaz bir sahne gerçekten. Senaryosu maalesef kötü evet. Bir de sokaktaki dans sahnesi ile ruhunu gördüğümde gözlerini çizeceğim sahnesini de izleyin. : )

f9i37cm.jpg

ahanda bu
güzeldi sevdim

ramazan olunca çok fazla şey izledim ve okudum. başka bir şey yapamıyorum kdjd

bana karanlığını anlat: ben beğendim bu filmi. bol diyaloglu tek mekan filmi. aslıhan gürbüz çok iyi oyuncu lakin erkek oyuncu muazzamdı. gassal olan. bakmaya üşendim ismine. diyaloglar çok iyiydi. biraz güldüm de. bence 8/10 olur.

murder mystery 2, bu sanki birincisinden daha mı iyiydi? belki ben ilkini biraz unuttum ama eğlendim işte. adam sandler ve jennifer aniston iyi bir ikili. izle geç filmi.

do you like brahms? bu bir k-drama. çok iyi kore yapımları izlediğim için bu bana çok yavaş ve basit geldi. kore yapımlarına meraklı ve klasik müzikseverler eminim daha çok seveceklerdir. kızın pasifliği beni benden aldı, içim çıktı kdjd yine de naif bir hikaye. dizinin en iyi repliği şu: “kendini en küçük hissettiğin zaman, kreşendonun başladığı andır.”

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: W
john wick 4

diğer filmlerine göre abarttıkları sahneler olsa da genel olarak beğendim. özellikle yanmalı mermi attığı tepeden çekilen o birkaç dakikalık sahne çok çok iyiydi.

The Making of the Mob:Chicago (Al Capone Belgeseli)

mubi verdiğimiz paraları hak etsin diyerekten (3 ayda 10 tl) bi zamandır listemde bulunan dram-komedi türündeki fransız yapımı la belle epoque (yeni baştan) filmini izledik. filme bir tür belirlemek gerekirse dram-komedi derim ama yer yer romantik sahneler de var. konu itibarıyla ilginç ve işleniş itibarıyla kendini izleten bir film.

60+ yaşlarda evli bir çift; bunlardan erkek olanı bugünün dünyasına ayak uyduramamış ve teknoloji ile arası kötü, kadın olanı ise çağa ayak uydurmuş ve yıllar içinde kocasıyla yabancılaşmış, onu eleştirmekten asla geri durmayan bir profil. durum böyle olunca kavga kaçınılmaz oluyor ve kadın adamı evden kovuyor. adam da çektiği yalnızlığı ve geçmişe özlemini bastırmak için "zaman yolcusu" isimli firmanın hizmetine başvuruyor. bu firma kocaman setler ve profesyonel oyuncular ayarlayarak insanları hayatlarının istedikleri bir anına geri götüren ve anılarını yad ederek mutlu olmalarını sağlayan bir firma. bir nevi zaman yolculuğu işte. adam zaman dilimi olarak eşiyle ilk tanıştığı anı seçiyor ve tüm kurgu bunun üzerine şekilleniyor. film ilerledikçe nostaljinin aslında beynimizin bize bir oyunu olduğu gibi, geçmişi çoğu zaman güzel hatırlamamızın sebebinin bugünümüzü daha kabul edilebilir kılmak olduğu gibi düşüncelere sevk ediliyorsunuz. güzel bir değişen zaman hikayesi ve güzel bir ilişki dinamikleri anlatımı.

la belle epoque.jpg

Geri