En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
iyi bir adamın 10 günü. son zamanlarda seyrettiğim en iyi filmdi diyebilirim. nejat işler, yaşlandın ama hala çok karizmatik bir adamsın. bir de böyle kaybeden ama kalender roller için nejat işler biçilmiş kaftan.
sadık, eski bir avukattır, eski bir arkadaşı (!), bir çalışanının oğlu kaybolduğunda, onu bulması için sadık’tan yardım ister. sadık’ın işvereninin sürekli değiştiği (:d) bir serüven başlar. çok tatlı ve çok sürükleyici bir filmdi, kitap uyarlamasıymış. mehmet eroğlu kitabın yazarı. ben eroğlu hiç okumadım, adı geçen filmin kitabının iyi bir başlangıç olacağını düşünüyorum.
yönetmeni bildiğimiz bir isim, uluç bayraktar. neden bu kadar sürükleyici olduğunu anlıyorum galiba.
son olarak, şenay gürler çok küçük bir rol oynamış ama çok tatlı bir rol. haha canım ya. neyse çok övdüm, hayalkırıklığı olmasın.
izlenir.

the godfather 3 izledim en son.
ilk iki filmi muthisti, izlerken keyif almistim. bu film de iyidi, ama ayni keyifi alamadim. the godfather 2 filminden yillaaar sonra cekilmis zaten. her sey degismis. hayat degismis. yaslanmissin. istek ve dertlerin farkli.

vincent corleone, iyi ki ailenin devami icin varsin. o da olmasaydi orada biterdi zaten. ben bence bir kac gun the godfather theme song dinlerim. etkisi gecmedi

film olarak big'i izledim. severim insanların körpeyken izlediği şeyleri geç izleyip ''bu yaşımda da bir başka oluyor'' demeye, şovcu.
dün ayrıca iki bölüm six feet under izledim, bu sene bitecek bana güvenin.
somebody somewhere izledim, tatlı, çerezlik bir dizi. sezonu bitirdim, bu da şov.
yalnızım mesut bey izledim, üçüncü sezona cillop gibi başlamış.
ve inanılmaz ama sürekli önüme editleri düşüyor diye sinirden ''son yaz'' izlemeye başladım...
1.5 hızında da sara sara kısmetse olur izledim.
pazar günümü gözlerimi kör ederek geçirdim evet.

iyidi, tuhafti. bir kac kez yarida birakmistim, ama izledim. o da merakimdan. hakikaten merak etmistim simdi n'olacak, ne bitecek diye.
bu filmi biraz izleyip birakanlar geri donecektir izlemeye. o tarz filmlerden.
1678376531982.png

faraway. güzel bir konu nasıl heba edilir? izledim ama sevemedim. cıks.

cunk on earth. kurgusal karakter philomena cunk, insanlığın ilerleyişi, insanlığa yön veren icatlar/fikirler, insanlığın geldiği noktaya dair uzmanlara sorular soruyor. eğlenceli aslında, cunk karakterinde cahilliği ve bazen aptallığı görüyorsunuz. çok var böylelerinden. ben cunk’ın daha az yorum yapıp uzmanlara sözü daha fazla bırakmasını isterdim. çünkü kendimi bu eğlenceli, esprili belgeselimsinin verdiği bilgilere kaptırmıştım. 5 bölümlük eksik olsa da mini eğlenceli belgesel.

Çakallarla Dans. (Yerli komedi)

Monalisa’ nın gülüşünü yarıya kadar izledim, eve gidince devamını da izliycem .
Canım julia roberts

Geri