En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü

Harika bir filmdi. Ağlayarak izledim. Yüreği olmayan izlemesin. Aşırı duygusal.

• Beğen
Tepkiler: ne
1938-1943(+1945) yillarinda, 2. dunya savasinda, italya ve italyan yahudileriyle ilgili, o donemde cocuk olan ve o donemden sag cikmis 4 kisinin kendi ailelerinin ve yasadiklariyla ilgili raportaji/anlatimi.
guzeldi. thenk yu netflix.
1674304743536.png

@Hilal sayesinde salya sümük ağlamalı bir film izledim.
me before you

En tatlış sahnesinden biriydi <3

birkaç ay önce haldun dormen belgeseli izlemiştim, “yaparsın şekerim” muhteşemdi; yine o tarz bir belgesel izledim, bu kez yıldız kenter belgeseli, “caniko” çok güzeldi, yer yer gözüm doldu. çok tavsiye ediyorum.

birkaç saçma sahnesi vardı ama güzeldi, beğendim.

ya onu bitiremedim bir türlü. yarım saat filan izledim, sarmadı. ve bunu iki kez denedim. eğer sabret dersen, beğendiysen devam edeceğim?
Hayır asla izleme skdkjs ben hatta bir yerlere sakın izlemeyin diye de yazmıştım :d

Hayır asla izleme skdkjs ben hatta bir yerlere sakın izlemeyin diye de yazmıştım :d

izleyecek bir şey kalmadı ya, her şeyi izledim sanki kdkdj bu hafta sonu 3 saatlik babylona gideceğiz, belki, gözümüz yerse kxkd

The words izlediniz mi? Geçen gün bir kesitini gördüm çok hoşuma gitti ama bilemedim. İlk çıktığı zamanlarda da çok karşıma çıkardı kapak resmi ama bir türlü izlememistim. İzlediğim kesit çok tatlıydı.

Redeeming Love
Daha duygusal diye bekliyordum ama çocuğun çok şapşal bir yakısıklılıgı vardı. sklkks

Aşk ve Gurur izledim. Dublajdan kaynaklı mı bilmiyorum ama çok duygu geçmedi. Hele Darcy’nin Lizzie’ye ilanı aşkı kadar kötü sahne görmedim. skljksk

Incantation

Tayvan yapimi bir gerilim.
"Gercek" yasanmislardan alinti olarak yapilmis.
Biraz ilginç.
Din olgusunun baska bir yorumu.
Lanetler, kurbanlik insanlar, cin carpmalari...psikolojik dengesizlikler felan filan.
Hassas olanlar izlemesin.

bir kac italyan film/belgesel sonrasi bu da cikti karsima. cok hostu. biraz belgesel, biraz kisisel hikayeye odakli anlatim (o donem bir cok kisiyle benzer hikaye aslinda)
simdi kucuk erkek kardes, abisi rosario randazzo'nun buyuk sehirlere gidip (aktor olma hayalini gerceklestirmek/calismak icin), abisinin kendisine ve ailesine yazdigi mektuplari anlatiyor. kucuk erkek kardes, kendi hayal dunyasinda abisinin gittigi yerleri, milano gibi buyuk sehirleri ''baska bir muthis dunya'' olarak yorumluyo. tabi hepsi abisinin mektuplardaki anlattiklarindan dolayi.

kucuk erkek kardesin, buyuk abisine duydugu hayranligi olarak baslayip, hayatin gercekleriyle yuzlesmesine kadar gidiyo. cocuk milano'ya geldiginde ''abimin anlattigi gibi guzel bir dunya degilmis'' hissi olusuyo ve bir gun abisini televizonda zor sartlar altinda calistigini gorerek, sasirdigini anlatiyo. aktor olarak televizonlarda parlamak isterken, baska bir halde televizona cikti. eh hayat. bunun disinda o donem, yani 1950-1960 yillarin italyasi anlatiliyo ve raportajlar gosteriliyo. guzeldi ya. gulumseyerek izledim **

1675161611389.png

Geri