En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
rasko demek istiyor ki google gibisiniz aradığım her şey sizde... teşekkürler rasko.
bu arada senin avatarın star warsla mı ilgili. ben onu düşünen bi şair falan sanıyordum. ndakjdnakdaw.
ne şairi ya YILDIZLAR filminden bi karakter

ya bırak tolgahan sayışman'la fahriye evcen'in aile yadigarı nişan yüzüklerini kaybedip bulmaya çalıştığı romantik komedinin ismi resmen yüzükler
Ya rasko bey.. bunu sizinle insan içinde tartışamayacağım. melom da yüzükler dediğine göre bizimki doğrudur. sen de istiyorsun ki lotur diyelim. diyemem.

sezencim görüyorsun ben bi yanlıştan döndürmek için çaba sarf ettim ama olmayınca olmuyor...

ya arkadaşım lotr diyenler köylüdür.

Dilberay çok güzeldi tekrar izlemeyi düşünüyorum. Bir kadının çekebileceği her acıyı çekmiş. Kocası ailesi arkadaşı. Muazzam anlatılmış

amazon'un ekranında dev gibi durduğu için the people we hate at the wedding'e tık tık yaptık izledik.
çerezlik, minnoş, amaan öyle vakit ölsün diyeceğiniz, kristen bell'in karın kaslarını gördüğünüz-allahsız- sevimli bir film olmuş. ben tabii ki paul karakterini mıncırmak istedim. ve londra'da yaşamak... bu kadar. bi de evlenmek....(yok yok)

Geri