En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
gone girl'ü izlemiştim geçenlerde. dünyanın en uzun filmi olmasına gerek yoktu ama yapmışlar. bayadır erteleyip, bi şekilde yarım bıraktığım bi filmdi sonunda tamamladık. ben affleck'le barışmasını o kadar haklı buldum ki jlo'nun bir kez daha... kadın haklı. film güzeldi, gerdi biraz beni ama uzun olmasına rağmen de izlettirdi. amy'nin ruh hali ve değişimlerini ''yaaa öyle kadından ilgini çekersen böyle olur g*toş'' diyerek izledim. manyak kadın. iyi ki komşusu ben değildim. beyaz tenli ve sarışın kadınların ruh hastası rolleri beni hep etkilemiştir... bir gün sarışın olursam kesinlikle ruh hastası olmayı isterim.-allam tövbe ciddiye alma- (ben eğlenceli şeyler izleyeyim içimdeki belalı civciv uyanmadan)

Yüzükler serisini (evet yüzükler her ne kadar @Raskolnikov lotr o dese de değil efendim. yüzükler. dadaw) yeni izledim. evet taşlamayın yeni izledim. olabilir.. En son hobbitlerin birinci filmini izledim bugün darısı hobbitlerin ikincisinin başına..

Yüzükler serisini (evet yüzükler her ne kadar @Raskolnikov lotr o dese de değil efendim. yüzükler. dadaw) yeni izledim. evet taşlamayın yeni izledim. olabilir.. En son hobbitlerin birinci filmini izledim bugün darısı hobbitlerin ikincisinin başına..
bak hobbit'lere "hobbit'leri izledim" deyince abes gelmiyor ama yüzüklerin efendisi'ne "yüzükler'i izledim" deyince olmuyor, olamıyor jkdfg dışarıda birine yüzükler'i izledim desen imdb 5.5 puanlı korku filmi sanar, inanmıyorsan dene...

bak hobbit'lere "hobbit'leri izledim" deyince abes gelmiyor ama yüzüklerin efendisi'ne "yüzükler'i izledim" deyince olmuyor, olamıyor jkdfg dışarıda birine yüzükler'i izledim desen imdb 5.5 puanlı korku filmi sanar, inanmıyorsan dene...
ya bi kere lotr nasıl diyeceğim ben. lotur diye mi okuyacağım bunu. lotr un kısaltması yüzükler'dir. çok kısaltma gibi durmasa da kısaltma ayol bu resmen.

YÜZÜKLERİ İZLEMEYEN KALMASIN. 92 yıldır izleyebilirsin diyordum sonunda izlemiş 1tanem jujum <3 jujum ne izlerse çok güzel izler <3 (ahsdjdj)

YÜZÜKLERİ İZLEMEYEN KALMASIN. 92 yıldır izleyebilirsin diyordum sonunda izlemiş 1tanem jujum <3 jujum ne izlerse çok güzel izler <3 (ahsdjdj)
uzaktan izlemeyi severim ama izlemekten sıkılırsam neler olur bunu onlar düşünsün..(konu dışı kısım bitti.)
daha star wars ve godfather i da izlemedim. neyim ben kült film düşmanı mı.

Ben daha hic izlemedim juju. Kendini yanliz hisetme.. tarihi eser gibi eski olan harry potter seriesini bile surda full izleyeli 6 ay oldu belki ::f rasko seni gebertirim<3

uzaktan izlemeyi severim ama izlemekten sıkılırsam neler olur bunu onlar düşünsün..(konu dışı kısım bitti.)
daha star wars ve godfather i da izlemedim. neyim ben kült film düşmanı mı.
star wars bu sene izlediklerimden kısaca obi diyorum ona… rasko’nun muhteşem avatarına artık daha anlamlı bakıyorum. kesinlikle izle 1tanem, harika bir film. yıldızlar savaşıyor inanamazsın çok iyi :emoji_writing_hand:

star wars bu sene izlediklerimden kısaca obi diyorum ona… rasko’nun muhteşem avatarına artık daha anlamlı bakıyorum. kesinlikle izle 1tanem, harika bir film. yıldızlar savaşıyor inanamazsın çok iyi :emoji_writing_hand:
YILDIZLAR ARASI DA ALPHA CENTAURİDEN KALKAN 500T METROBÜSÜN HİKAYESİNİ ANLATIYOR DEĞİL Mİ

Ben daha hic izlemedim juju. Kendini yanliz hisetme.. tarihi eser gibi eski olan harry potter seriesini bile surda full izleyeli 6 ay oldu belki ::f rasko seni gebertirim<3
e sen benden iyi durumdaymışsın. ben sadece iki filmini izledim alnı çizik çocuğun.:D

konu yıldızlarsa kendimizden bir şeyler bulacağımız kesin.:D onu da listeye aldım 3 sene içinde izleyeceğim inşala.

ya bi kere lotr nasıl diyeceğim ben. lotur diye mi okuyacağım bunu. lotr un kısaltması yüzükler'dir. çok kısaltma gibi durmasa da kısaltma ayol bu resmen.
yazarken lotr diyeceksiniz, ki YÜZÜKLER yazmaktan daha kısa, konuşurken de yüzüklerin efendisi deyiverin işte. yahu yüzüklü film bile deseniz daha anlaşılır kdfg

BAK ŞİMDİ;

yazarken lotr diyeceksiniz, ki YÜZÜKLER yazmaktan daha kısa, konuşurken de yüzüklerin efendisi deyiverin işte. yahu yüzüklü film bile deseniz daha anlaşılır kdfg

BAK ŞİMDİ;

rasko demek istiyor ki google gibisiniz aradığım her şey sizde... teşekkürler rasko.
bu arada senin avatarın star warsla mı ilgili. ben onu düşünen bi şair falan sanıyordum. ndakjdnakdaw.

Geri