En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
Vallahi şöyLe güzel bi korku filmi bulamıyoruz ki izleyelim yahu :|
en son paranormal activity işaretlileri izledim .s sarmadı .d

GönülFilm.jpg

"müthiş bir film"
soner caner yazmış, yönetmiş. cismen tanıyorum da ismen pek bildiğim biri değil fakat pek güzel yazmış, pek güzel yönetmiş. hele bir sahnesi var ki adeta beni büyüledi, baka kaldım! çok havalı buluyorum böyle kabiliyetli görüntü yönetmeni ve yönetmenleri.

oyunculuk, kostüm, müzik ve kurgu müthiş, eğer endüstriyel değil de sanat filmi olarak çekseler sundance ya da cannes'da ödül alırdı, ulan bu film nasıl ödülsüz olur! gerçi yakın zamanda yerel bir çok ödül alır.

çıtır çerez, keyifle izledim/izlenir.

komik, sacma sapan, typisch hollands ve ufakta olsa mesaji olan bir film. hollanda kulturunu bilmeyenler espirileri komik bulmayacaktir. o turden bir film. beni guldurdu cok.

6,5/10
1661709643931.png

images

images

21056813_20131112100938106.jpg

images

3 bolumluk belgesel. son iki bolum cok surukleyici ve heyecan vericiydi.
boyle trollar bizim memlekette de var cok. bu trollarin takipcileri ayri tehlikeli. hikayede olan bitenler icin adalet saglamak cok zaman aldi, ama olumlu sonuclandi. hunter moore bildigimiz psiko ezik ruhlu nerd'in teki. takipcileri ise ondan fazlasi. gercekten hayret edici bisi bu hukuk meseleleri ve sistemi. belgeselde de goreceksiniz bunu.

7/10
1661857444569.png

yarim saatlik belgesel. netflixte mini-dizisi var, youtube'da raportajlari var. bildigimiz seylerin tekrariydi hikayeyi bilenler icin. artik anna sorokin maasini bu sekil kazaniyor (raportaj/film/belgesel etc) ve adina sevindim :d yoksa durmayacakti, orasi kesin.

1662296213423.png

1662296236305.png

guzel bir belgeseldi. bu belgeseli ceken kadin iran'la ilgili ve iran'in ic dunyasiyla ilgili bir cok belgesel cekmis ve yayinlamis. kisisel goruslerimi belirtmeyecegim, fakat var belirli dusuncelerim onunla ilgili ve bu meselelerle ilgili. en cok hosuma giden kisim sonlara dogru bir sahneydi. 100 yaslarinda bir adam, farah diba'yi gordu ve kendisine soyle bisi demisti: ''seni sah'in esi olarak tanimlamiyorum. sen benim en yakin dostumun kizisin.'' boyle bir sozdu. gulumsetti. bunun disinda farah diba yurudugu yollarda, gectigi yerlerde kesinlikle ''ben buradayim, ben varim.'' diyor. cok asil. cok guclu. durusu cok guzel.

tavsiye ediyorum, izleyin. kendisini tanimayanlar youtube'da belgesellerini veya raportajlarini da izleyebilir.

1662314652947.png

Psikopat bir hakemin ilginc intikam serüveni.
Hep oldugu gibi,hicbir seyin göründügü gibi olmamasi birlikte..gercekten tiksinc ingiliz aristokrasisinin en ender numunelerinden.
Lakin bir sey beynimi kurcaladi.
Evine türlü cesit bahanelerle soktugu magdurlarini,iskencelerden sonra bodrum katinda bulunan sobada yakmasi ve bunun cevreden fark edilmemesi.
Ausschwitz den biliyorum,ya da öyle de anlatiliyor kaynaklarda da,insan yakildigi an pis bir koku sarar etrafi.
Belki gereksiz bir düsünce benimki..
Izledim iste..
Bu genreye ait olan daha iyi yapitlar var aslinda..bu beyni yormadi en azindan.

İçimden filmlerimi paylaşmak gibi bir isteğim yok ama bugünlük böyle olsun.hassas kalpler izlemesin.

bir hachiko değil ama güzel, beğendim.

1663704268133.png
the fall.
sürekli ertelediğim bir filmdi çünkü izleyeceğim şeyleri ertelemek benim hobimdir, bunu bilin. öncelikle alexandria seni yiyeceğim, kemireceğim. bütün film boyunca tatlığına o kadar kapıldım ki, filmin sonuna nasıl geldik hiç anlamadım. olayın içinde hissettiğim, sahne geçişlerinde sanki oradan oraya savrulmuşum gibi hissettiren, müziğiyle de kalbime kalbime minik pamuklar atan beğendiğim bir film oldu. biraz daha alexandria kemireyim ben, çıldırttı beni.

Geri