En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
eh iste dedigim bir filmdi. iyidi.
1657211536615.png

bu belgesel iyidi. korkunc seyler yasandi. sonlara dogru insanlarin bir araya gelip anisini yasatmalari, kizin gercek kimligini aramalari ve mezar tasina gercek adini yazdirmalari duygulandirdi beni. bazi insanlar unutulmaz. bu kiz oyle birisiydi.
1657211594111.png

The Gray Man

Lloyd Henson (Chris Evans) filmin acan güneşi,yemin ederim.
Kötülük bu kadar yakismamali bir erkeğe.

bon bini holland 3

normalde sevmem bu tarz espiri ve filmleri. yine de en cok gulen bendim sinemada galiba. cinli adamin mafya isleri, judeska'nin aslanligi, turk-hollandali-hint-surinam ve diger tiplemeleri komikti

atanamamış bir öğretmen ve eşini kaybettikten sonra engelli çocuğuyla yalnız kalan bir babanın hikayesi. tv'de denk gelince bir bakayım iki dakika dedim. o iki dakika bitirdi beni. duygusala bağladık gündüz vakti. sımsıcak bir film olmuş. ben çok beğendim. öneririm.

Aşkın Kıyameti’ni izledim. Çok beğenildi, övüldü diye. Beğenemedim ben. Vaktime yazık.

her iki film de cok kliseydi. hosuma giden tek sey kulturel kismiydi. genel olarak artik cogu filmlerin konulari ayni. artik o kadar cok benzerlik var ki cringe gelmeye basladi. 2022 yilinda hala ayni tarz konulari isliyorsak, eh. little italy filmi farkli oyuncularla belki daha iyi olabilirdi. wedding season filmindeki oyuncular cok hos ve cok eglenceliydi. her ikisine de puanim 4,8/10

1660675664705.png

1660675766334.png

Geri