En son hangi diziyi/filmi izlediniz?

Konu sahibi son olarak 310 gün önce görüldü
Ben genelde filmi tavsiye ve öneri üzerine izlerim.
En son @juju hanımın 12 maymun filmi hakkındaki yorumu üzerine onu izlemiştim.

bradcimin pitcimin filmlerini karıştırayım bi bakalım

Bu aksam da fantastik canavarlar 2 yi izleyecegim. Hadi bakalim. Forumda da film gecesi mi duzenlesek ne yapsak?

zaman kavramı ve zaman içinde yolculuğu hep merak etmiş ve araştırmalarını okumuşumdur.
Birgün insanoğlunun bu yolculuğu yapacağına inanıyorum.
Filmde çok ilginç bilgilerde vardı güzeldi,beğendim.
Zaman yolculugu vs tarzi seyleri seviyorsan bence bunun zirvesi predestinationdur. Onu da izleyebilirsin.

zaman yolculuğu demişler madem, canımız ciğerimiz geleceğe dönüş serisi tekrardan izlenilsin yakın zamanda. uzun zamandır izlemiyordum.

birçok şey izledim de, bu kez jeniffer lopez belgeseli olan halftime'dan bahsedeyim. beğendim ben. j.lo sevdiğim için de keyifle seyrettim. kızıyla olan iletişimi de hoşuma gitti. doğal buldum. bu kadının bir şey olabilmek için gösterdiği çabayı, azmi ve çalışkanlığını da takdire şayan buldum.

seyredilir.

Son Savaş 2020 yapımı
Dizi: Outlander : 6. sezon 6. bölüm.

8 bolumluk mini-dizi, film niyetine izlenebilir. mitoloji tanrilar, bununla beraber gelen hikayeleri hep sevmisimdir. bu da heron ve seraphim'in hikayesi. begendim. guzeldi.
sadece bunu demeden gecemeyecegim; zeus'a cok ama cok zitim. her sey onun basinin altindan cikiyor her zaman. eeee, olacaklar da bu ozaman.

benden 8/10 puanos
1656584828780.png

1656585158844.png

sacmaydi. ''eee?'' dedirtti. iste kendini neye layik gorursen o nasip olur sana. onu yasarsin. kendi kendine, kendine etmek. ruh caresizligi, sevgi acligi, yalnizlik, kendine yakistirdigin, belki tek bildigin hayat ve hayat dongusu. ne bileyim ya. bu kafaya veremedim kendimi.

1656697876835.png

spiderhead izledim. güzeldi. izlenir. 7/10
bir de dün netflix'te "chaos walking" izledim. değişik bir filmdi, distopik. 8/10

genel manada eglenceli ve hos bir filmdi. bir kere izlemelik tarzdan. benlik degildi ama.
1656704912595.png

Gifted (Deha) izledim.
böyle eğitim temalı filmlere bayılıyorum. Önerilere de açığım.

Geri