Heisenberg
Altın Üye
maltepe sahil plaj futbolu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Meslek nedirÇalışıyorum sjsjskskkdkd
Antalya kemer adrasan her yerdeyim sjjdjdjd
iç mimarım, ofiste değil de şantiyelerde olduğum için sürekli dışarıdayımMeslek nedir
Meslektaş sayılırız yaaa çok yakın mesleklerimiz var....ben de sürekli dışarıdayım ama şeydeyim ben dağda falan.... hobi bahçesi falan..... -emlakçı- baya yakın meslekler yani..hahahshshdiç mimarım, ofiste değil de şantiyelerde olduğum için sürekli dışarıdayım
hemen gel bizim şantiyelerde başla baya yakın meslekmiş pseofjşsofjkMeslektaş sayılırız yaaa çok yakın mesleklerimiz var....ben de sürekli dışarıdayım ama şeydeyim ben dağda falan.... hobi bahçesi falan..... -emlakçı- baya yakın meslekler yani..hahahshshd
Maaş + sınırsız sarı kula veriyorsanız konum atmanız yeterli....hemen gel bizim şantiyelerde başla baya yakın meslekmiş pseofjşsofjk
asgari ücret + sınırsız sarı kula ve biskrem ???Maaş + sınırsız sarı kula veriyorsanız konum atmanız yeterli....
Biskrem sevmem de çizi olur mu çizi???asgari ücret + sınırsız sarı kula ve biskrem ???
sana çizi olur hocam sıkıntı yok OSDjkfşosjfşBiskrem sevmem de çizi olur mu çizi???