Oyun En Son Dışarıya Çıktığında Nereye Gittin ?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
En son dışarı çıktığımda eve gittim, yani zaten dışarıdaydım, gittim yer evdi, yani eve geldim, dışarı çıktığınızda en son eve gidersiniz, bir eviniz varsa inşallah, şuvam evdeyim, duş alıp çıkmam lazım, fakat ben biraz oyun oynayıp defolmak istiyorum, tışk.

İstanbul’da ne kadar bit pazarı olur sosyete pazarı olur gezip geldik..

Ayaklarım isyan başlattı ben ise direniyorum..

İstanbul’da ne kadar bit pazarı olur sosyete pazarı olur gezip geldik..

Ayaklarım isyan başlattı ben ise direniyorum..
Sosyete pazarları tamam da bit pazarlarını hiç sevmem. Bi ablamız hastasıydı bit pazarlarının. Çer çöp toplar, ucuza aldım diye bayıla bayıla anlatırdı.

Sosyete pazarları tamam da bit pazarlarını hiç sevmem. Bi ablamız hastasıydı bit pazarlarının. Çer çöp toplar, ucuza aldım diye bayıla bayıla anlatırdı.
Aslında ismi bit pazarı kaldı yeni nesil adı antika pazarı oldu..

O ikinci el satılan eşyalardan bahsediyorsun sanırım benim gittiğim yer daha çok yaşanmışlığı olan değerli eşyalar için gidiyorum ben baya şeylerde biriktirdim yıllardır.. .p

Markete gittim. Sevdiğim Peynir bitmiş.

• Üzgün
Tepkiler: ne
Ev'de bitmişti. Marketten aldım geldim. :)

bugün daha hiç dışarıya çıkmadım. çıkmayı da düşünmüyorum.

İşe, birazdan da eve, ne yapalım, maraba ne bilsin gezmeleri tozmaları, ben sokak neyin bilmem ağam, evden işeeee, işten eve.. Ne bileyim lüks kahve kafelerini, sıtarı bakıs mi derler ne derler, ben ne bilirim oradaki kahve adlarını, yemek desen, anam çıkınıma ne koyarsa onu yerim, bilmem ben sitik etlerini, biraz soğaaaan, yogurd, ekmek...

Puuu şimdi aklıma geldi bana İzmir'de cigerci sözü vermişlerdi tutmamışlardı kimse beni cigere götürmedi oradayken, yazıklar olsun garibanı umutlandırıp utandırmak yakışıyor mu?

Geri