En sevdiğin birayı nedeni ile yaz

Konu sahibi son olarak 1983 gün önce görüldü
Miller bide limon attık mı tadı çok daha güzel oluyor :3

meksika birası….. limon, tuz ve bira… fark etmez hangisi olduğu…. Allahım sen affet…ağzım sulandı yazarkensndhjf

kırmızı tuborg
extra shotlar yeterli olur soslu mısır ile

Miller cünkü digerlerini hic içemiyorum en azindan o limonla falan biraz daha idare ediyor

8n32cd6.jpg
Bu

@melnur tesekkur ederim.Belki ilerleyen donemlerde fikir sahibi olmak icin denerim.

@Kim maden suyunu tuketiyorum.Kola cok sekerli geliyor bana.Tesekkur ederim. : )

Pek keyif aldığım bir içecek olmamakla birlikte birlikte narenciye aromalı asiditesi yüksek buğday biralarını seviyorum Blanc veya Blue Moon gibi.

Bira hiç içmedim
ama kokusu leşşş onu iyi biliyorum

Bira aleminin sefiri Amsterdam

Ekli dosyalar

• IMG_1991.jpeg
    IMG_1991.jpeg
    1.7 MB · Görüntüleme: 0
Normalde bira ıcmem pek ama bu volume bıra cok guzel kafa yapıyor dun gece 6 tane içtim. herkes dıyor 3 den fazla ıcmeyın bize dokunmuyor artık. hele bırde ağza verdiği tat yokmu offf anam of f deditıyor ınsana :) mideyı şişrmıyor şarap tadına benzer ama dediğim gıbı 3 den sonra kafamda azer den ölmedim anne sarkısı calarken pc de ankara oyun havası caliyordu :D
Bu konuyu anasayfa da gorunce geçmiş dönem yorumum aklıma geldi .
Bazılarına ters gelebilir. Ama volume önce %14 civarında alkole tabii idi.ancak bu biranin alkolü düştü.
Bir dönem otelde misafir ettigim bayana sordum.ne ikram edeyim ne içersin diye oda senin biran demişti ordan anlarsınız o kadar.samimiydik.
Sjsjsjsjsj:D
Tabiki araadan yıllar geçti biz hala rakı içiyoruz o otelde misafir ettiğimiz bayandan haberimiz yok

Son düzenleme:
Geri