En sevdiğin birayı nedeni ile yaz

Konu sahibi son olarak 1987 gün önce görüldü
bira tuketmiom ya ama illede tuketiceksem şise bira icerim

bi ara günde 5 6 tane kırmızı ıcıodum bro cidden kafası güzel ama eskiden sımdı baya oldu tadına bakmıyalı değişmemiştir herhalde
cin tonik , vodka , tekila harici artık içki tüketmiyorum
beyaz şarap - kırmızı şarap ın yeri ayrı tabi

Çok çeşit bira denedim Becks, Krombacher, Warsteiner, Kindle, Schultheiß,..... hepsi güzeldi, en güzel olanı devamlı doğrudan taze ve katkısız üretilen oldu.
Şimdi Heiniken ve Carlsberg içiyorum, çok güzel ve hafif.

Birayla sarhos/cakir olma sureci gereksiz uzun ve yorucu bi surec.
O yuzden icimi sert olmayan, gun ortasi bi barda sohbet arasi yuvarlayabilecegim veya
televizyon kurcalarken bi yandan an öldürebilecegim bi tatta olmasina bakiyorum biranin.
Carlsberg bi suredir bunun icin guzel.

bende bira içersem çok zor bi ihtimal ama varsayalım ki içersem ya beck's ya tombul şişe bira keyiflik eskiden olsa alırdık 6 7 kırmızı tuborg sabahlar olmasın xs ahaha

Normalde bira ıcmem pek ama bu volume bıra cok guzel kafa yapıyor dun gece 6 tane içtim. herkes dıyor 3 den fazla ıcmeyın bize dokunmuyor artık. hele bırde ağza verdiği tat yokmu offf anam of f deditıyor ınsana :) mideyı şişrmıyor şarap tadına benzer ama dediğim gıbı 3 den sonra kafamda azer den ölmedim anne sarkısı calarken pc de ankara oyun havası caliyordu :D

Biradaki o ağır maya tadını çok sevemiyorum. O yüzden Miller ve Carlsberg hoşuma gidiyor. Geçen Bomonti denemiştim o da fena değil. Varsa öneri alırım :d

1616626315838.png

işler tıkırında gider ya da canım gerçekten güzel bir bira içmek isterse leffe alıyorum lakin fiyatı biraz tuzlu..

1616626334717.png

yaz aylarının vazgeçilmezi.. 1 değil 5 şişe içirir o kadarda hafif bir arkadaştır kendisi..

1616626365442.png

bu arkadaşı artık bulamıyorum. muhtemelen efes üretimden kaldırdı. yazın plajda, alın terinin ardından lıkır lıkır gider, giderdi.

1616626402297.png,

leffe için söylediklerim bu abimiz içinde geçerli.. nalet olası döviz kuru ve vergiler..
1616626435216.png

yukarıdakilerin hiç birini bulamazsam da bu ya da olmadı bud alıyorum..

Psikolojime göre değişiyor. Ölmek istiyorsam; skol.

Bira hiç sevmem kokusu bile iğrenç geliyor ama rakı deseydiniz EFE Gold ya da Tekirdağ Altın serisi derdim..

Geri