Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Akrep zirvede işte, benim listeye uygun sayılır.Chatgpt ile forum yönetilince sorun yoook
Burçlara gelince vovovo
Senin oğlanın doğum tarihini gün ay yıl saat olarak kaydet ve beni bilgilendir fkkgkgk
Chatgpt
En sahiplenici burçlar (sırasıyla):
- Akrep ♏
En başta gelir. Aşırı tutkulu, derin bağ kurar ve kolay kolay bırakmaz. Kıskançlık ve kontrol eğilimi yüksek olabilir.- Yengeç ♋
Duygusal ve korumacı. Sevdiklerine çok bağlanır, onları sahiplenir ve adeta “aile” gibi görür.- Boğa ♉
Güvene çok önem verir. Sahip olduğu kişiyi bırakmak istemez, biraz da inatçı olduğu için bağları güçlüdür.- Aslan ♌
Sahiplenici ama daha çok “benim insanım” gururuyla yaklaşır. İlgi ve sadakat bekler.- Oğlak ♑
Dışarıdan soğuk görünse de bağ kurduğunda ciddi ve sahiplenicidir. Kontrolü elinde tutmak ister.- Balık ♓
Duygusal bağı çok güçlüdür. Bazen bağımlı gibi sahiplenebilir.- Başak ♍
Çok belli etmez ama sevdiği kişiyi korumak ve hayatını düzenlemek ister (bu da sahiplenicilik sayılır).
👉 Daha az sahiplenici burçlar:
İkizler, Yay ve Kova genelde daha özgür ruhlu oldukları için fazla sahiplenici değildir.
Gemini
Astrolojide "sahiplenme" duygusu denildiğinde akla ilk olarak aidiyet, kıskançlık, korumacılık ve sevdiklerini bırakmama arzusu gelir. Bu özellikler genellikle Su (duygusal bağ kurma) ve Toprak (güvende hissetme arzusu) elementlerinde yoğunlaşır.
İşte astrolojinin en sahiplenici, "sen benimsin" demeyi en çok seven burçları (en yoğundan başlayarak):
1. Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)
Listenin zirvesinde tabii ki bir Akrep var. Akrepler için sevgi, adanmışlık demektir. Birini hayatlarına aldıklarında onu ruhlarıyla sahiplenirler.
- Neden sahiplenir? Güven problemleri yüzünden partnerini veya sevdiklerini tamamen hayatının merkezine koyar ve aynı sadakati bekler. Gizli bir gizem ve yoğun bir tutkuyla bağlandığı için paylaşmayı hiç sevmez.
2. Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs)
Boğa burcu, astrolojinin en "maddeci ve kalıcı" burçlarından biridir. Sadece eşyalarını değil, hayatındaki insanları da sahiplenir.
- Neden sahiplenir? Yönetici gezegeni Venüs'tür ve konfora, aidiyete çok önem verir. "Benim olan benimdir" mottosuyla yaşar. İlişkisinde istikrar ve güven aradığı için partnerinin etrafında koruyucu bir duvar örer.
3. Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz)
Yengeçlerin sahipleniciliği daha çok anaç ve korumacı bir yapıdadır. Sevdiklerini bir anne şefkatiyle sarıp sarmalar ama bu durum bazen boğucu olabilir.
- Neden sahiplenir? Aidiyet duygusu çok gelişmiştir. Sevdiklerine zarar gelmesinden veya onları kaybetmekten deli gibi korkar. Kendi kurduğu yuvayı ve o yuvanın içindekileri dış dünyaya karşı sıkı sıkıya korur.
4. Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Aslan burcu gururlu ve egosu yüksek bir burçtur. Onun sahipleniciliği biraz "Benim olan en iyisidir ve bana aittir" gururundan gelir.
- Neden sahiplenir? Partnerini krallığının/kraliçeliğinin bir parçası olarak görür. Ona göz kulak olmayı, onu korumayı ve onun tek odak noktası olmayı ister. İlginin başkasına kaymasına tahammülü yoktur.
Hayır büyüyünce Cimerden sorsun banane…Senin oğlanın doğum tarihini gün ay yıl saat olarak kaydet ve beni bilgilendir fkkgkgk
neredeydin dünden beri ne mücadele veriyorum:dKoçlar nasıl 11. sırada ya koçlar çok sahiplenicidir annaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
meşgul idim annayı parçalayacağımneredeydin dünden beri ne mücadele veriyorum:d
@Anna Karenina açtığı konular ile tüm burçları birbirine düşürmeye çalışıyor, forum yönetimi olarak bu duruma sessiz kalamayız!!!
Liste doğru şekilde güncellenmelidir.
1. AKREP
2. OĞLAK
3. ASLAN
4. YENGEÇ
5. BAŞAK
6. BOĞA
7.TERAZİ
8. KOÇ
9. YAY
10.KOVA
11. İKİZLER
12. BALIK
Bağırma başım ağrıyor…..Koçlar nasıl 11. sırada ya koçlar çok sahiplenicidir annaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
RAPORLADIM.Bağırma başım ağrıyor…..
Koçlar sahiplenici değil şiddete meyilli…..
Dünya yok olmadan da bu sorunu çözebiliriz diye tahmin ediyorum.Herkesten beklerdim de Lefty hanım sizden bunu beklemezdim… ben kırlarda bir kelebek gibi uçuşurken çok güvendiğim listeme, çok güvendiğim kişiler tarafından darbe yapılmış…. az düşmanım varmış gibi bir de yeni düşmanlar kazandım… ben 11. sırayı gerçekten hakettim mi Lefty hnm sadece soruyorum…. allahım acil dünyayı yok et…..
@Anna Karenina yalnız kaldı, forumdaki diğer ikizler de @ibadeathbende bir akrep erkeği olaraktan bu kulvarda kafaya oynar en sahiplenici hususun da akrep burcu: )
versiyon 2 öksüz kaldi. hakikaten taklitler aslini yasatir 😂Bu konuda çok eğlendim kdjd
Dur çağırma ben çekemem başka ikizleri slsk