Anna Karenina
Elmas Üye
Akrep akrepliğini göstermeye başladı.. aslandan beklediğimiz performansı henüz göremedik….seyir zevki kısa sürdü….
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ormanın kralı kalkıp da börtü böceğe mi kafa tutacak yakışık almaz dAkrep akrepliğini göstermeye başladı.. aslandan beklediğimiz performansı henüz göremedik….seyir zevki kısa sürdü….
Ay yok çiçeğim ne kaosu eğleniyoruz şurda d 😘ama seni ham yapabilirim dd“Eğleniyordum birdenbire kendimi kaosun içinde buldum” @Larien skj
Hanımlar bu güç düellosunun kazananı çıkmaz… ben tam sizin dişinize göreyim anında yutarsınız beni….
Hayır o listenin sonunda ben varım…
Sen en baştasın…
ayı burcu peki?
sen de kelebek burcusundur kesinSeninki mi🤔 yakismis valla güle güle kullan.p
sen de kelebek burcusundur kesin
İşte beni gerçekten tanıyan biri. 11 bile geç Ender saat 10 da girerim yatağa 11 maksimum uykuya daldığım vakittir.Baba sen hayırdır bu saatde saat 00.00
sen 11 de uyurdun.
Ciddi ciddi hesap vermiş ya 🤣İşte beni gerçekten tanıyan biri. 11 bile geç Ender saat 10 da girerim yatağa 11 maksimum uykuya daldığım vakittir.
Cevaba gelelim ; dünya kupası şirazemizi ve uyku düzenimizi kaydırdı bir ay boyunca düzensiz uyuyacaz.
İngiltere-Gana maçına bakıyorum
Burçlara dair savunduğum üç şey var zaten ablaSen bi yengecsin kendine gel.
İyi bisey varsa burcumuzdan , kötü seyler etrafimizdaki ikizler burclari yüzünden..
Tekrar et iyice. Unutma 😄
Burçlara dair savunduğum üç şey var zaten abla
İkizler dengesiz
Yengeçler süper
Oğlaklar ketum