Anna Karenina
Elmas Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayırdır kimse bizi son sıraya koyamaz ;p geldim işte dostum yüzün gülsün beBunu assslaa kabul edemem.
Toplarim şimdi tüm yengecleri görürsünüz sahiplenmeyi 😒
Yeter artik ilk siraya yaz bizi gerisi beni ilgilendirmez.
Yapay zeka astrologlara da sorabiliriz, liste tam böyle çıkacaktır.Lefty’nin listeyi hiç beğenmedim… Kendini başa koymuş…
Yay için torpil geçebiliriz ancak İkizler tam yerinde...Yayı ve ikizleri sona atmış… Korkunç bir liste…
Karım oğlak…Yukselenim oglak. Oglaklar iyidir. Cok laf etme 😄
Benim de yükselenim Oğlak ve güncellediğim listeden anlaşılıyordur zaten.Karım oğlak…
O kadar oğlaksınız ki Lefty Hanım… Çok anlaşılıyor…Benim de yükselenim Oğlak ve güncellediğim listeden anlaşılıyordur zaten.![]()
Ben listemi yaptım ve Anna gelmeden forumdan çıkmaya çalışacağım çünkü İkizleri en sona yazmamı kolay kolay kabullenmeyecektir.@Lefty gemez mi versiyon 2 acaba?![]()
Ben listemi yaptım ve Anna gelmeden forumdan çıkmaya çalışacağım çünkü İkizleri en sona yazmamı kolay kolay kabullenmeyecektir.![]()
Koçu’da başlara eklersek, ben de destek olurum.
Anna hanımın destekçisi az gibi ikizler olarak…
O zaman yeni listeyi yazalım.
1. AKREP
2. OĞLAK
3. ASLAN
4. KOÇ
5. YENGEÇ
6. YAY
7. BAŞAK
8. BOĞA
9. TERAZİ
10.KOVA
11. İKİZLER
12. BALIK
Bence görünmez yapalım, Anna gelmeden de tüm bu yorumları silelim.Bu mesajin linki toplist alti mi olsun, yoksa direkt logoya basinca bu muhteşem siralamaya mı erişelim, anna hanim foruma girince logoya basıp direkt posta geliyormuş 😂
işte bu 🫂@Anna Karenina açtığı konular ile tüm burçları birbirine düşürmeye çalışıyor, forum yönetimi olarak bu duruma sessiz kalamayız!!!
Liste doğru şekilde güncellenmelidir.
1. AKREP
2. OĞLAK
3. ASLAN
4. YENGEÇ
5. BAŞAK
6. BOĞA
7.TERAZİ
8. KOÇ
9. YAY
10.KOVA
11. İKİZLER
12. BALIK
Chatgpt ile forum yönetilince sorun yoook
Küçük bir astro-not: Bir insanın haritasında sadece Güneş burcu değil, Venüs (ilişki yönetimi) ve Ay(duygusal ihtiyaçlar) burçları da Akrep, Boğa veya Yengeç konumundaysa, bu sahiplenici ve kıskanç yapı çok daha baskın hale gelir.