En sahiplenici burçlar sıralaması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
1. İkizler
2. Yay
3. Aslan
4. Terazi
5. Kova
6. Boğa
7. Oğlak
8. Başak
9. Akrep
10. Balık
11. Koç
12. Yengeç

Evet ikizlerin yanında olanın sırtı yere gelmez…..Yay burcunu yanımdan ayırmayışımdan ve kendi burcumu her türlü negatif eleştirilere rağmen korumamdan bence birinciliği hak ediyorum..tmm bu sondu skj

Sen nereye ben oraya ahahah jfjdjd bu arada şakasız tanıdığım bütün ikizler burçlarının böyle bir anaç, sahiplenici özelliği var. Teyzoşum rahmetli ikizlerdi, yeğenlerim, eniştem, annacığım, yakın birkaç arkadaşım. Bunlar acayip bir kitle:d
Koçlar da muazzam bu konuda ama koçlarınki şöyle işliyor, sizi seviyorlarsa -haklı olun ya da haksız- yanınızda duruyorlar, desteklemek gibi değil sizden vazgeçmiyorlar; sizi kendileri yiyebilirler ama kimseye yedirmezler kffj (ben başka koç arkadaşlarımdan bahsettim ama yosun da tam bir örnek bu konuda kfjf)

forum kitlendi raporlardan.. bu analizlere nereden bakiyorsunuz anna hanim… :d

yapay zekaya da sordum bu iste bi is var dedi.

BE7DC52C-4503-4DEA-A672-435B7AA831D1_EB1A87F2-3D09-4833-9D91-E821184F7D7F.jpeg

forum kitlendi raporlardan.. bu analizlere nereden bakiyorsunuz anna hanim… :d

yapay zekaya da sordum bu iste bi is var dedi.

Ekli dosyayı görüntüle 135615
slj en kıskanç burç listesinin birinci sırasına boşuna koçu yazmadık… bunları yapay zeka ne bilsin…..

Bunu assslaa kabul edemem.
Toplarim şimdi tüm yengecleri görürsünüz sahiplenmeyi 😒
Yeter artik ilk siraya yaz bizi gerisi beni ilgilendirmez.
Seninde birinci olduğun liste var lanemoje hnm……

• Kahkaha
Tepkiler: RK
İstediğim ortam yavaş yavaş oluşuyor… ikizlere takılıp kaldınız… koç akrebe, akrep aslana kafa tutsun biraz…
En tehlikeli ve inatçı iki burç öyle değil mi d

Off ben niye diyorum haha

Aslan burcunun genel olarak en çok anlaşamadığı burç Akrep ve Boğa olarak kabul edilir. Ayrıca özgürlüğüne düşkün Kova ile de inatlaşmalar ve ego çatışmaları yaşanması oldukça yaygındır

Koç bı nebze de akrep kadar nalet bir burç yoktur ya dd
panzehirimiz zor bulunur.. ama bı tetanoz aşısı da yeterli..
arkadan insanları dolandirmayiz, konusmayiz.. konuştuğumuz şeyleri illa ki yüze vurgu yapmışizdir.. mimiklerimiz zaten bizi biz yapan özelliğimiz..
velhasıl kelam.. koç ve akrep birleşimi de ayrı tehlikelidir diyimm yaniiii ;d

koç ve akrep birleşimi de ayrı tehlikelidir diyimm yaniiii ;d

1.gif

Geri