Oyun En mutsuz olduğunuz anlarda ne yaparsınız?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 2235 gün önce görüldü
genelinde enerjik biriyimdir mutsuzluğun üstüne gidip yok ederim düşünmek için sineye çekerim

uyurum ya da tavanı izleyerek müzik dinlerim

Yürüyorum ben, kesin demişimdir önceden.

Uyuyorum ben de izin verirse bidiklar :d Uyuyamiyorsam, sevdiklerime bana sarilin diyorum. Bizimkine soyleniyorum (kime kizdiysam, sag olsun iyi dinliyor) sonra da sakinlestiriyor. Tutup beni daha da gaza getirmiyor misal .p Geciyor bir sekilde, daha buyuk sorunlar olmasin aman.

Mutsuzluğun bedenime yayılmasına izin veririm. Kaçmam o histen, bastırmaya çalışmam, anlamaya çalışırım, hissederim. Bitip gitmesi için hissedip yüzleşmek şart. Normalleşmeye giden süreç gecikir yoksa.

O an yaşadığım şey canımı acıtıyorsa ağlarım muhtemelen

Sahil... Yakınlarım bilirler, çocukluğumdan bu yana bende meşhur olmuş bir davranıştır. Sabahladığım vakitler oluyor. Gerçekten iyi geliyor. Dünyadan uzaklaşma hayalleri vardır mesela. Bu tam olarak o ihtiyacı karşılıyor. Köpeğim var, adı Başka. Onunla her gün mecburen çıkıyoruz zaten ama canımız sıkkınken pek yan yana gelmiyoruz. Fikirlerimiz örtüşmüyor. Eski bir bastonum var. Onunla iniyorum sahile. Adımları yavaşlatıyor, dengeliyor ve rahatlatıyor. Bu kaçamaklardan güzel hesaplar güzel sonuçlar çıkar. Tavsiyedir.

Geri