Selam köyluler. Hangi köye gitsek .pp
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neden sayılmasın? Köye has davranışlar aslında görgüsüzlükten ziyade.Köylülükten kasıt görgüsüz hareketler sanırım.
Hmm... yok. İnek sağmak,meraya inek çıkarmak ve ahır temizlemek var sayılır mi?
Mensubu olduğum ve de çok sevdiğim köyüm var fakat orada da güne filtre kahvemle başlıyorum...
Trilyoner’de olsam yalarım hshdhdO fakirlik emaresi @DUHAN
Neden sayılmasın? Köye has davranışlar aslında görgüsüzlükten ziyade.
Ben mecaz yapmadım ama…Konuda mecaz yapılıyor, potansiyel varoşluğumuz soruluyor ama.Kimse kimseye ah canım ne doğalsın niyetiyle köylü demez.
Evet köye has davranışlar.Hatta Hollanda'da ve Amerika 'nın belli yerlerinde üst düzey donanımlı, doktoralı bi çok insan bayılır inekle bokla püsürle uğraşmaya.Mini aile süt fabrikası tarzında aile sistemine dayanan işletmeler var.Biz şekilci bir toplum olduğumuz için 'ıyh köylü,ayh inek mi' kafası.Şu an ülkemizde hayvancılık endüstrinin bitmeye yaklaşmasında şekilciliğin önemli bir payı var.Kişinin ağzının lağım gibi olmasına bakmazlar takım elbise giyip giymemesine bakarlar mesela.Neyse...varoşluk,görgüsüzlük ya da atfettikleri köylülük algısı insanın hayata bakış açısıyla alakalı bence. Bebek'te Kadıköy'de falan yaşamak kurtarsa keşke.
Ben mecaz yapmadım ama…
Bu arada köy yaşamını da bildiğim için o davranısı sevdiğim için yazdım. Aşağılamak için değil köyde yaşamıyorum ama köy yaşamına da uzak değilim…
Sen nereye şey yapıyosun o zaman? Köylü olmayan beyefendicim sksknsMisal; evinizde kablolar göze çarpıyorsa, 3lüler falan ortalıkta kol geziyorsa köylüsünüz..
Ebem duymasin.. seni 5700mt k. Bahcesine gomerMisal; evinizde kablolar göze çarpıyorsa, 3lüler falan ortalıkta kol geziyorsa köylüsünüz..
Kablolar gizli olur….Sen nereye şey yapıyosun o zaman? Köylü olmayan beyefendicim skskns
Biz köylüler şeffafız…Kablolar gizli olur….
Bahçede kablolar gömülür..Ebem duymasin.. seni 5700mt k. Bahcesine gomer