En köylü özelliğiniz nedir?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
yemek konusunda dunya kadar secenegim ve imkanim varken; basic, standart ve eskinin ''fakir yemegi'', modern zamanin ''ogrenci yemegi'' olarak adlandirildigi yiyecekleri sevip yemem;
-ekmek arasi peynir
-misir ekmegiyle yogurt
-peynir, domates, salatalik, zeytin
-yogurt
-kuymak

gibi gibi

gülerken dizlerime ve yanımdaki insanlara vurarak onların canlarını çıkartıyorum.
karpuz-peynir ikilisi için kurşun atıp kurşun yerim.
belimin üstüne oturup kötürüm kalmak favorim.
kambur şekilde mandalina yiyip televizyon izliyorum.
köylüyüm shshdh.

valla ben genelde en çok kafe vs gibi yerlerde belli ediyorum bu gibi özelliklerimi. en unutulmayanı ise bolonoz soslu makarna isteyecekken polonezköylü makarna dediydim. düdük gibi çaldılardı beni.

Bende yabancı şeyleri telaffuz etmekten çekindiğimden ya kelimeyi gösteririm ya da kullanmamak için kırk takla atarım. mönülerde ise bana da şundan ya da aynısından derim

ineğin memelerine dokunabiliyorum, sulu yemeği ekmek banarak yerim, dışarda çişim sıkıştırmışsa bir ağaç dibine yapabilirim, plajda kuma gömerim kendimi, denize etrafa su sıçratarak koşa koşa girerim.
şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Ateş yakmak. Tüm köyü yakacan bigün diolar da ins yakmam

• Kahkaha
Tepkiler: ne
bazen çorba alıp kaşığı unuttuğumda üşendiğimden kaseyi kafama dikerim. çorbanın adabı budur aslında. kaşığı gelinlerin telaşı sayfasındaki hanımlar icat etmiştir. yersiz. karaca’da indirim var bu arada, 3 alana 5 kitliyolar <3

Hayatımda paça çorbası seven tek kadın benim.

Son düzenleme:
olsa olsa milletin efendisi olmam olabilir.. biliyorsunuz köylülere bakış açımı..

• Kalp Gözler
Tepkiler: Min
Hamsiyi bir çerez olarak görürüm. Ve ketçap mayonez ikilisine bandirarak yerim.

Geri