En kötü tatil anınız nedir?

Konu sahibi son olarak 78 gün önce görüldü
Ayağımı midye yarmıştı ailem denizin keyfini çıkarırken ben 15 gün ayağım sarılı güneşin altında geçirmiştim

her şeyi planlayabiliyorsun da insanların davranışlarını planlayamıyorsun :(
umarım kötü tatil anın olur bir gün, yalnız hissetmeni istemeyiz... :biggrin:

Çok uzun zamandır tanıdığım kimselerle veya sevgilimle tatile çıktım şimdiye dek, o bakımdan sorun yaşamadım ama yaşamayacağım anlamına gelmiyor tabii. İyi dileklerin için teşekkürler, çok naziksin:
Kötü bir anı yaşarsam, güzel bir şekilde seni anacağım : )))

Çok uzun zamandır tanıdığım kimselerle veya sevgilimle tatile çıktım şimdiye dek, o bakımdan sorun yaşamadım ama yaşamayacağım anlamına gelmiyor tabii. İyi dileklerin için teşekkürler, çok naziksin:
Kötü bir anı yaşarsam, güzel bir şekilde seni anacağım : )))
beni anarken karşında hangi üyenin duracağını iyi biliyorsun, hodri meydan...

Dansozle karsilikli oynamistim.. kadini gecicem diye bi hareketler, bi figürler allahim tam rezalet... iyi ki beni o halde gormediniz.. benden cok utanirdiniz... fotolarimizda var şaka gibi bir ani...

geçen sene bizi yazlığına çağıran arkadaşımın-en yakın arkadaşımdı çağırana kadar- bizimle tatil yapmak istediği için çağırdığını düşünmüştük, para harcamamak içinmiş.
teşekkürler.
not: bu arada evden de kovulmaktan beter edildik.
not: artık en yakınım değil.
not: datça bizim için bitmiştir.

Gerçekten kovdu mu?peki neden kovdu?siz ne yaptınız

Kardeşim ben kendimle bir yerlere kaçarım. Daha bugüne kadar oraya gitmeyelim, yok şunu yemeyelim, aman bugün havamda değilim sen git gez vs. dediğimi duymadım. Son derece kibar, elibol, uyaroğlu biriymiş bu Mastor denen ...

Uçamadığım için düt-düt-vın-vın , tatil dönüşü her zaman kötüdür de, herhalde sabahtan kalmışım çok içmişim, ilçe garajında hastane duvarları kadar soğuk bir kahvehane gibi yerde, 2 günlük göya kır pidesi yiyorum, kır pidesi olarak sadece tipi benziyor, neyli olduğunu bile anımsamıyorum o kadar kötü, gazoz aldım ılık, bi' mahzunluk çöktü bana, annem annem, zaten salisesinde refüze olan biriyimdir,

sanki o garda, anasız-babasız, 5 parasız kalmışım, niye böyle oldu diyorum, dönüp bir gece daha mı yatsam diyorum, taksiye mi atlayıp gitsem diyorum, o otobüs gelene kadar 3 gün geçti, böğrüme öküz oturduydu, halen hatırlayınca rahatsız olurum, çok can sıkıcıydı, hiç unutamıyorum o an yaşadığım anlık buhranı.

Kardeşim ben kendimle bir yerlere kaçarım. Daha bugüne kadar oraya gitmeyelim, yok şunu yemeyelim, aman bugün havamda değilim sen git gez vs. dediğimi duymadım. Son derece kibar, elibol, uyaroğlu biriymiş bu Mastor denen ...

Uçamadığım için düt-düt-vın-vın , tatil dönüşü her zaman kötüdür de, herhalde sabahtan kalmışım çok içmişim, ilçe garajında hastane duvarları kadar soğuk bir kahvehane gibi yerde, 2 günlük göya kır pidesi yiyorum, kır pidesi olarak sadece tipi benziyor, neyli olduğunu bile anımsamıyorum o kadar kötü, gazoz aldım ılık, bi' mahzunluk çöktü bana, annem annem, zaten salisesinde refüze olan biriyimdir,

sanki o garda, anasız-babasız, 5 parasız kalmışım, niye böyle oldu diyorum, dönüp bir gece daha mı yatsam diyorum, taksiye mi atlayıp gitsem diyorum, o otobüs gelene kadar 3 gün geçti, böğrüme öküz oturduydu, halen hatırlayınca rahatsız olurum, çok can sıkıcıydı, hiç unutamıyorum o an yaşadığım anlık buhranı.
Sen geçen hafta "ben gelemeeeeemmm" demedin mi

Geri