En kötü tatil anınız nedir?

Konu sahibi son olarak 77 gün önce görüldü
Ben denize cebimde telefon ile girmiştim sonra tabi yeni telefon aldım ya siz?

Bolu ya dağ evine gitmiştim sesiz sakin dinlenmek için, bisikletliler kamp kurmuştu onların gürültüsü şehir gürültüsünden kötüydü :D

Tatile gitmesim hic.

Sene bilmem kac arabayla tatile gidicez, Sirbistan guzergahi uzerinden, polis durdurdu ve rusvet istedi, babam israrla vermeyince kavga cikti bizi karakolda agirladilar 3 gun :mrslkm:

W

The Unquestionable Legend of Bad Memories

:hihi::hihi::hihi:​

Spil dağında bir avcı kulubesine fan clubdan arkadaşlarla kampa gitmiştik..
Kulubenin anahtarını unutmuştu arkadaş, kulube bu tekmeye vurur gireriz dedik, kapı zerre umursamadı bizi, pencerenin ortasından geçen bir demir halka vardır onun altından ezile büzüle zor girdik kulubeye ..
Pencerenin dibinde kaldı ayakkabılarımız, gece bir arkadaş midesini bozdu ..
Belki hala o dağın biryerlerinde orda bıraktığımız ayakkabılarımız sağda solda duruyordur.
Çıplak ayak dönmüştük Manisaya :D

Denizden enfeksiyon kapıp tatili hastanede geçirmiştim

italyaya fuara gitmiştik ben milanoyu nassıl gezerim nerelere giderim diye düşünürken kendimi 3 gün boyunca amele gibi stand da çalışırken buldum.

• Beğen
Tepkiler: X
Arkadaşlarla kampa gittik. Çadırda yatmanın maceralı olacağını sanmştık. Kıçımız dondu. Ateş yakamadık. Aç kaldık.

• Beğen
Tepkiler: X
zehirlendim, vay arkadaş telef olmuştum ldak

Denize gittik yüzdüm... güneslenmeye geri ciktigim da Hava buz gibiydi :-/
Hemen eve döndük .. Izmir Daha sicakti cesmeden:bulut:

geçen sene bizi yazlığına çağıran arkadaşımın-en yakın arkadaşımdı çağırana kadar- bizimle tatil yapmak istediği için çağırdığını düşünmüştük, para harcamamak içinmiş.
teşekkürler.
not: bu arada evden de kovulmaktan beter edildik.
not: artık en yakınım değil.
not: datça bizim için bitmiştir.

Plan delisi olduğum için ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar planladığım için henüz kötü bir anım olmadı.

Plan delisi olduğum için ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar planladığım için henüz kötü bir anım olmadı.
her şeyi planlayabiliyorsun da insanların davranışlarını planlayamıyorsun :(
umarım kötü tatil anın olur bir gün, yalnız hissetmeni istemeyiz... :biggrin:

geçen sene bizi yazlığına çağıran arkadaşımın-en yakın arkadaşımdı çağırana kadar- bizimle tatil yapmak istediği için çağırdığını düşünmüştük, para harcamamak içinmiş.
teşekkürler.
not: bu arada evden de kovulmaktan beter edildik.
not: artık en yakınım değil.
not: datça bizim için bitmiştir.

bu cidden en kötüsüymüş.

Geri