En kolay yapılabilecek yemek tarifleri

• Kullanıcı Erhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4427 gün önce görüldü
LaL şey fırında kaç derece olsun kaç dakika patlamasın patatesler :D

Su , un ve bir cay bardagi yogurt yogur hafif civik kivamda hamur elde edersn top top kopar yaga at kizarsn. Ye harika olacak. Hamura 1 cay kasgi tuzda at

LaL şey fırında kaç derece olsun kaç dakika patlamasın patatesler :D

180 dereceye aç önceden aç ama fırını ısınsın
Patateslerin patlamasına gerek yok çatalı batırdığında anlarsın piştiğini kolaylıkla batıyorsa çatal pişmiş demektir

ßaşak mönüye ekledim adı ne bunun ? :D kısaca hamur mu demeliyiz?

Bi adı vardıda inan aklma gelmiyor suan ya :s ismini napcan tadna bak sen gayet guzel oluyor. Ayrca dometesleri soy koy kzarms yagn icine ustune bi tane sogan bi tane yesil biber 1 su bardagda kaynams su koy kaynamaya baslayacak o sulu sulu olacak ustune pirinci dok. 1 su bardagi pirinc brak pirincler yumusayana kadar pissin sobra ekmekke otur ye. Bunun tarifinden ben bisey anlamadm sen anladgn kadaryla yap yapa yapa tutturursun cok basit biyemek

Bi adı vardıda inan aklma gelmiyor suan ya :s ismini napcan tadna bak sen gayet guzel oluyor. Ayrca dometesleri soy koy kzarms yagn icine ustune bi tane sogan bi tane yesil biber 1 su bardagda kaynams su koy kaynamaya baslayacak o sulu sulu olacak ustune pirinci dok. 1 su bardagi pirinc brak pirincler yumusayana kadar pissin sobra ekmekke otur ye. Bunun tarifinden ben bisey anlamadm sen anladgn kadaryla yap yapa yapa tutturursun cok basit biyemek

ßaşak ilk söylediğin yeterli gibi ya sonraki baya karışık mutfağı belerim ben :D
LaL onuda mönüye ekledim teşekkürler (:

Süt hamur ve tuzu karıştır çok cıvık olmasın akıcı bi şekli olsun kekin pişmemis halinden biraz daha cıvık o arada tavaya çok az yağ dök azcık ısınsın. Yapılan karışımdan bi kepce al ve tavaya yay. İki taraflı kızart al sana krep.

jamie's 20 minute meals diye bir program var, ilginç ve güzel yemekler var hep, ayrıca yapımları da kolay.
eve bir hatun geldiğinde oha bunu sen mi yaptın diye sorarlar mutlaka ;) şanın yürür. 2014 yılında artık makarna ve yumurtayla beslenmeyin lütfen :D

jamie's 20 minute meals diye bir program var, ilginç ve güzel yemekler var hep, ayrıca yapımları da kolay.
eve bir hatun geldiğinde oha bunu sen mi yaptın diye sorarlar mutlaka ;) şanın yürür. 2014 yılında artık makarna ve yumurtayla beslenmeyin lütfen :D

Nasıl bir program o ? :D yemek Programı felan mı?

Geceleyin eve geldiğimde sahanda yumurta yapar ve yerim, daha kolay ve güzel bi' yemek yok.

giphy.gif

Geri