En kolay sarhoş eden içki hangisidir ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
konunun uzmanı geldi. bir defa insanı sarhoş eden içki değil içindeki alkol oranıdır dolayısı ile en yüksek alkollü herhangi bir içecek sizi en çabuk sarhoş eder.

şu an zirvede eyüp sabri tuncer kolonyası var şaka değil. metil değil etil alkol ile üretiliyor hem de %90 alkol oranı var absent halt yemiş yanında. etil olduğu için kör olma ihtimalin de yok. daha üstü yok zaten, %100 alkol ile temas eden bir organizmada, hücre membranı üzerinde yer alan proteinler parçalanır ve eşek cennetini boylarsın.

Ickiyi icmenize bağlı hızlı içerseniz tabiki çarpar yavaş içerseniz hem tat alırsınız hemde kolay sarhoş olmazsınız.Ancak hangisi daha çok sarhoş eder derseniz volim biradır aromalida olsa ben şahsen 3 den fazla içemiyorum.Ancak rakı veya votkayı bir oturmada 50lik banamisin demiyor
Ancak volim ictigim zaman sarhoşum.

Ickiyi icmenize bağlı hızlı içerseniz tabiki çarpar yavaş içerseniz hem tat alırsınız hemde kolay sarhoş olmazsınız.Ancak hangisi daha çok sarhoş eder derseniz volim biradır aromalida olsa ben şahsen 3 den fazla içemiyorum.Ancak rakı veya votkayı bir oturmada 50lik banamisin demiyor
Ancak volim ictigim zaman sarhoşum.
Votka içmişliğim var sarhoş etmiyor yA sabaha kadar mal mal güldürüyor hepsi bu haa birde öküz gibi öğürtür khkgjg

bi ara hızlı çarpıyor diye volim içen arkadaşlar vardı. insanın kendisine biraz saygısı olur, volim içen bali de çeker.

Rakı üstüne bira içmek kötü yapıyor insanı bunu bir daha denemem. Ayrıca rakı içip güneşte biraz dolaşmakta öyle.

Geri