En kolay sarhoş eden içki hangisidir ?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
bi kadeh absent içtiginde önce cinsiyet değiştiriyosun, sonra da değiştiğin cinsiyet ile eşcinsel oluyorsun.
sabah uyandığında ise dün geceyi bir at ile geçirdin sanıyorsun. 1 hafta bu cinsel deneyimi kimseye anlatamıyorsun.

Bence tekila
Hem keyifli hem kafası ani

Rakı ne kadar hızlı içersen iç yarım saatten önce çarpmaz.
Tekila hızlıca dört bardağı sek bir şekilde vur. on dakkada kafayı güzel yapar. ( bi keyif almassın ama)

karşılıksızın kadehi :derbeder:

Sarhoş etme konusunda içkiden daha etkili olan birşey varsa oda barda köşede oturmuş tek başına ağır ağır sigarasını içen ve yanına herkesin yaklaşamayacağı güzel bir kadındır. (Bu arada sigara karşıtıyım)

niye herkes derbeder gibi yorum yapıyovv yov yov? sankinim bi siz yalnız? sankinim bi sizin gız arhadaşınız yoh?

güneşin altında bi rahı felan için acayip oluyo asdfghjkl

2004 yılında rusların hediye ettiği alkol oranı çok yüksek bir vodka içmiştim fena çarpmıştı

tek bir çeşitten değilde karıştırarak içince sabah nerdeyim lan ben diye gözlerimi açmışlığım çoktur
örnek mesela rakı ile başlanır üzerine votka teqila en sonda da şekerli nuri alço sonra bir bakıyorsun sabah olmuş gerçi bu işlem hiçte kolay olmadı

Sarhoş etme konusunda içkiden daha etkili olan birşey varsa oda barda köşede oturmuş tek başına ağır ağır sigarasını içen ve yanına herkesin yaklaşamayacağı güzel bir kadındır. (Bu arada sigara karşıtıyım)

daha önce karşılaştık mı sizinle?

Votka beni hemen tesiri altina alir.
Ne kadar dramatize etmissiniz olayi.

Geri