En Kolay Arapça Nasıl Öğrenilir?

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü
Kurs saatlerine riayet gösteremem malesef çalışma saatlerim değişken genellikle o yüzden birinden bizzat yardım almam lazım.

El Arabiyyetü Beyne Yedeyk serisi var bu serinin ilk kitabı günlük konuşma üzerine fiyatı 35 tl
diyalog şeklinde gider sayfa arkasında resimlerle kelimeleri eşleştirir. Kendi başına öğrenmek istersen videoları da var kitap içerisinde cd veriyorlar.

Dil dile değmelidir normalde. Ama ben Arabic kategorileri alt yazılı izleyerek kendimi geliştirdim.​
giphy.gif

Ce ceyle cala cula cumbur ceyle cab cub e eyle ala ula mundır meyle zap zup za zayla zala zula zart zurt

Biz biliyoruz da ne oluyor? Bir boka yaradigi yok. Ancak diksiyonu *** etti.:D

sokakta türkçe konuşan kalmadı. iki dakikalık yolda onlarca arap ve afgan görüyorum. arapça öğrenmek isteyen yallah.

Ibranice ye sardım su sıra.
Suri öğren çok kolay diyor.
Daha önerdiği kitaba baslayamadim

Her yer imam hatip.
Bin defa hatim indirmişlerdir.
Bakkaldan ekmek iste Mekke'de desem isteyemez. Anca işte kelkevser.

Nasıl olur anlayamıyorum

Her yer imam hatip.
Bin defa hatim indirmişlerdir.
Bakkaldan ekmek iste Mekke'de desem isteyemez. Anca işte kelkevser.

Nasıl olur anlayamıyorum
Unutmasın diye kağıda Arapça "bana ekmek al" yazıyorsun, herif, "ağabey aptezim yok dokunamam günah" diyör hocam. Gençlerimizi kayıp mı ediyoruz sayın hocam? Nereye gidiyor bu gençlik? Atalarının dilini anlayamayan bir nesil....

Ben yeminle anlamıyorum. Tamam Kur'an daha teknik veya günlük kullanım dili dışında yazılmış olabilir. Ama arapça diye ders de var okulda. Sistem bize İngilizceyi de ogretemedi ama en azından adını yaşını falan söyleyebilir, ona kadar sayar hale getirdi. Bunlar onu da yapamıyor @glu

Esenyurt'ta 1 ay çalışmanız yeterli. Garanti veriyorum .

Ben yeminle anlamıyorum. Tamam Kur'an daha teknik veya günlük kullanım dili dışında yazılmış olabilir. Ama arapça diye ders de var okulda. Sistem bize İngilizceyi de ogretemedi ama en azından adını yaşını falan söyleyebilir, ona kadar sayar hale getirdi. Bunlar onu da yapamıyor @glu
Abi Ateşböceği Ercan'ın hazırladığı Çengel Bulmacayı çözen insan bunlardan daha çok Ar*pça biliyordur. Hiç olmazsa o bulmacada Ar*pça ekmek, ne bileyim Ar*pça ev tarzı sorular falan soruluyordu. İnsanlar bir iki bir iki denk geldikçe "Ekmek al eve gel" tarzı cümleleri anlayabilecek seviyelere geliyordu....

her gün 2 saat pubg oynayarak çok kolay öğrenebilirsiniz. dilin arasına türkiş fak falan diye sıkıştırıyorlar ama olsun ingilizce bilmiyoruz nasılsa alınmayın…

Bizim okuldan bir kız dilimi geliştireceğim diye bir siyahi ile sevgili olmuştu. Arap manita işinizi çözer.

dil geliştirmek için sevgili yapmak : / bir de siyahi.

Başlıkta anlatım bozukluğu var. Türkçe’yi iyi bilmeyen başka bir dili de iyi öğrenemez, maalesef.

Geri