Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aslanları da yerinden etmişsin gözümden kaçtı sanma ddAkrep olabilir evet.. dün konudaki yengeçler çok kıskançlık yaptığı için onları yukarı çektim…
İkizler kıskanç değil…..
@Anna Karenina hangi astrologları takip ediyorsa acilen değiştirmesi gerekiyor.@Lefty bak burada listenin en sonundayiz
@Anna Karenina hangi astrologları takip ediyorsa acilen değiştirmesi gerekiyor.
Dünya Kupası tahminini de kesin onlardan gördü de etki altında kaldı, şu listeleri gördükçe emin oldum.Sevgili lefty, bu postu banner yapacagim toplistin altina :d
Dünya Kupası tahminini de kesin onlardan gördü de etki altında kaldı, şu listeleri gördükçe emin oldum.
Bu arada astrolojiden hiç anlamam ancak bu kadar da olmaz.![]()
İkizler ile Akrep yer değiştirirse olabilir. Akrep kendinden emin bir burçtur ve kıskançlık ile uzak bir bağlantısı bile bulunmaz.Lefty hanım bunu kendim yaptım skj neyini beğenmedin lütfen söyler misin…
Elimden gelse şu gülen yüzden üç tane mesajına atacaktım… bir de ikizlerle yer değiştirmek istiyorsun slkj ikizlere karşı olan bu kıskançlık beni derinden yaraladığını bilmenizi isterim…akrep burcu kıskanç ,kinci ,soğuk kanlı ,vahşi ve cani bi burçtur Lefty hanım.. belki sizi yükseleniniz kurtarıyor ama geneli böyle …. İkizler öyle mi… böyle keyifli bi burç… içinde gram kıskançlık kötü niyet yok…uyumlu ve eğlenceliyiz… teşkrler….İkizler ile Akrep yer değiştirirse olabilir. Akrep kendinden emin bir burçtur ve kıskançlık ile uzak bir bağlantısı bile bulunmaz.![]()
akrep burcu kıskanç ,kinci ,soğuk kanlı ,vahşi ve cani bi burçtur Lefty hanım.. belki sizi yükseleniniz kurtarıyor ama geneli böyle …. İkizler öyle m … böyle keyifli bi burç… içinde gram kıskançlık kötü niyet yok…uyumlu ve eğlenceliyiz… teşkrler….
Seri katil yazmayı unutmuşum skjhAkrepler için çok söylenti dolaşıyor ancak onlar sahte Akrepler diye tahmin ediyorum. Bu arada okurken kendim bile irkildim, bu kadar da değildir herhalde.![]()
akrep burcu kıskanç ,kinci ,soğuk kanlı ,vahşi ve cani bi burçtur Lefty hanım.. belki sizi yükseleniniz kurtarıyor ama geneli böyle …. İkizler öyle mi… böyle keyifli bi burç… içinde gram kıskançlık kötü niyet yok…uyumlu ve eğlenceliyiz… teşkrler….
Ekli dosyayı görüntüle 135603
Ahaha bu dogru.Seri katil yazmayı unutmuşum skjh
Akrep misin….Ahaha bu dogru.
Ay, aman... sukurler olsun degilim.Akrep misin….