En kıskanç burçlar sıralaması

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Canım Anna kfjfjf
Son 3’e koymuş ahahaha

Dünya Kupası tahminini de kesin onlardan gördü de etki altında kaldı, şu listeleri gördükçe emin oldum.:)

Bu arada astrolojiden hiç anlamam ancak bu kadar da olmaz.:)

Lefty hanım bunu kendim yaptım skj neyini beğenmedin lütfen söyler misin…

İkizler ile Akrep yer değiştirirse olabilir. Akrep kendinden emin bir burçtur ve kıskançlık ile uzak bir bağlantısı bile bulunmaz.:)
Elimden gelse şu gülen yüzden üç tane mesajına atacaktım… bir de ikizlerle yer değiştirmek istiyorsun slkj ikizlere karşı olan bu kıskançlık beni derinden yaraladığını bilmenizi isterim…akrep burcu kıskanç ,kinci ,soğuk kanlı ,vahşi ve cani bi burçtur Lefty hanım.. belki sizi yükseleniniz kurtarıyor ama geneli böyle …. İkizler öyle mi… böyle keyifli bi burç… içinde gram kıskançlık kötü niyet yok…uyumlu ve eğlenceliyiz… teşkrler….

Ekli dosyayı görüntüle Vivir%20es%20urgente.%20%E2%9D%A4%EF%B8%8F%20%E2%9C%A8%F0%9F%93%B9-%20En%20Brasil.%20Desafortu...mp4

akrep burcu kıskanç ,kinci ,soğuk kanlı ,vahşi ve cani bi burçtur Lefty hanım.. belki sizi yükseleniniz kurtarıyor ama geneli böyle …. İkizler öyle m … böyle keyifli bi burç… içinde gram kıskançlık kötü niyet yok…uyumlu ve eğlenceliyiz… teşkrler….

Akrepler için çok söylenti dolaşıyor ancak onlar sahte Akrepler diye tahmin ediyorum. Bu arada okurken kendim bile irkildim, bu kadar da değildir herhalde.:)

Akrepler için çok söylenti dolaşıyor ancak onlar sahte Akrepler diye tahmin ediyorum. Bu arada okurken kendim bile irkildim, bu kadar da değildir herhalde.:)
Seri katil yazmayı unutmuşum skjh
Akrepleri senden ötürü seviyorum Lefty hanım… bu arada kıskançlık duygusu her zaman kötü değildir… domuz gibi olmaktan iyidir….

Geri