En İyi Yorumcular

Konu sahibi son olarak 46 gün önce görüldü
Sevgili EkSen sizi ve beni ( hadi beni geç) konuğa kendisinin sormuş olduğu 'okuduğunu anlıyormusun? 'diyerek soru sorup , sonrasında sorduğumuz masumane sorulardan dolayı bizleri zavallılar diye itham eden ve raporlayan şahsı bu listeye almana şaşırdım açıkçası.

Elestiri yapilirken bile alttan laf sokmaya calismaniza hayret ediyorum ya hu.
Konu takibimde,kalbiniz iyilikle doludur hepinizin eminim.
Fakat; kibir ve egoyla beslemeden yorumlar yapiniz burada,ricalarimi lutfenlerimi sunuyorum canlar.

Çok var,bunu alçakgönüllülük ile sergileyenleri ve fikirleri ile çelişmeyenleri ise beğenerek okuyorum.(İsimleri bende kalsın)

Birkaçı:

Nfu,Raskolnikov

Edebi hakaret akımı mı başlattınız forumda nedir bu kepazelik...

Sevgili EkSen sizi ve beni ( hadi beni geç) konuğa kendisinin sormuş olduğu 'okuduğunu anlıyormusun? 'diyerek soru sorup , sonrasında sorduğumuz masumane sorulardan dolayı bizleri zavallılar diye itham eden ve raporlayan şahsı bu listeye almana şaşırdım açıkçası.

Doğrusu olayı tam hatırlayamıyorum .. Zavallılar demişse onun ayıbıdır .. Bunu nasıl ifade etmişse artık iyi kamufle etmiş demek ki .. Neyse ben yine de sadece yorumsal meziyetlere göre değerlendirmemi yapmış olayım ..

Kavga var dediler geldik :p
Şaka bir yana da listedeki bazı isimleri ben de takip ediyorum sıkı yorumcular gerçekten
ama bazıları da insanı çok yoruyor kelimeler,cümleler dile gelse intihar eder.

Geri